The Barnacle
Aileden
Evet Arkadaşlar İlk Photoshop Dersim Bazı Arkadaşların Photshop Programları Türkçe Ve İngilizce Anlatımlarda Sıkıntı Çekiyorlar Bundan Dolayı Ben Size Hem Türkçe Hemde İngilizce Bir Anlatım Yapmayı Planlıyorum Demek İstediğimi Anlayamamış Olabilirsiniz Anlatamamışta Olabilirim Fazla Uzatmayalım Başlıyoruz...
1- İstediğiniz boyutta yeni bir sayfa acın..
2.Filter / Render / Clouds uygulayın (Filtre / Kapla / Bulutlar)
3- (Filtre / Pikselleştir / Bakır Klişe Baskı)
(Kısa Çizgiler)
Bu Şekilde Olacaktır Resimimiz
(Filter / Bulanıklaştır / Helezon Bulanıklık)
5.4. adımı bi daha uyguluyoruz..(ctrl+f)
6. Layer i mizi duplicate ediyoruz
7. çoğalttığımız layera filter < disort < twirl (Filter / Boz / Burgu) e giriyoruz..Ve asağıdaki değerleri yazıyoruzz..
8-Bu layerin Modunu lighten yapıyoruz.
9-background layer ına geliyoruz ve filter < disort < twirl (Filter / Boz / Burgu)e geliyoruz...Amaount değerini -100 yapıyoruzz..Vea uygun gördüğünüz Sonucu yapablirsiniz..ben -100 yaptım..
Böyle bir görüntü cıkıyor..
9-Burası size kalmıs..İstiyorsanız renk verebilirsiniz..layerlara tek tek ctrl+u yapıyorz ve colorize kısmını secerek istediğimiz rengi uyguluyoruz....
, ve işte son....
İşte benim sonucum:
Hazırlayan:Soldat46
[NOT]Sorularınızı Lütfen Aşağıda Belirtiniz...[/NOT]
[BILGI]İsterseniz Devamı Gelecektir............[/BILGI]
1- İstediğiniz boyutta yeni bir sayfa acın..
2.Filter / Render / Clouds uygulayın (Filtre / Kapla / Bulutlar)
Bu Şekilde Olacaktır Resimimiz
5.4. adımı bi daha uyguluyoruz..(ctrl+f)
6. Layer i mizi duplicate ediyoruz
7. çoğalttığımız layera filter < disort < twirl (Filter / Boz / Burgu) e giriyoruz..Ve asağıdaki değerleri yazıyoruzz..
8-Bu layerin Modunu lighten yapıyoruz.
9-background layer ına geliyoruz ve filter < disort < twirl (Filter / Boz / Burgu)e geliyoruz...Amaount değerini -100 yapıyoruzz..Vea uygun gördüğünüz Sonucu yapablirsiniz..ben -100 yaptım..
Böyle bir görüntü cıkıyor..
9-Burası size kalmıs..İstiyorsanız renk verebilirsiniz..layerlara tek tek ctrl+u yapıyorz ve colorize kısmını secerek istediğimiz rengi uyguluyoruz....
, ve işte son....
İşte benim sonucum:
Hazırlayan:Soldat46
[NOT]Sorularınızı Lütfen Aşağıda Belirtiniz...[/NOT]
[BILGI]İsterseniz Devamı Gelecektir............[/BILGI]
Son düzenleme: