Smoochy
Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 14 Şub 2012
- Puanı
- 2
Arkadaşlar ben bir iki ay önce LOL ile tanıştım ve kahretsin ki bırakamıyorum bir türlü. Üniversitede okuyorum ve devlet yurdunda kalıyorum. Takdir edersiniz ki yurdun interneti google açamadan çöküyor. Şimdi bende avea jet var ilk aldığım ay hiç çekmiyordu sonra usb uzatma kablosuyla falan astım tavana biraz biraz çekmeye başladı. Ben lol oynuyorum ve ping çok fazla oluyor. LOL oynuyon varsa bilir, sorarım 16.446 ping ne demek? ömrümde görmedim böyle bir şey. İnternette dolaşırken hız falan iyi 200-300 kpps ile indirme yapıyorum ama ping çok yüksek. Bu ping sorunu da sonradan oldu ilk başlarda yoktu. Şimdi ben avea jeti kapattırıp turkcell ya da vodafone almak istiyorum. Onlarda da sonuç aynı mı olur bu çok önemli eğer öyleyse hiç almayayım. Alacaksam da gönlümden vodafone geçiyor 3 ay kontratlı bir tane var ondan alırım diyorum. Sizin düşüncüleriniz nelerdir. Paylaşırsanız sevinirim
not: Ankarada okuyorum. Balgat yurdunda kalıyorum. Eskişehir yolu üstünde mta çapraz karşısında, şap enstitüsünün ( doğru mu yazdım bilmiyorum) tam karşısında. Armada ve cephaya göre tam orta konumda kalmış bir yerde bulunmakta yurdum. Bilen vardır belki ( çekim kalitesi açısından belirtmek istedim)
not: Ankarada okuyorum. Balgat yurdunda kalıyorum. Eskişehir yolu üstünde mta çapraz karşısında, şap enstitüsünün ( doğru mu yazdım bilmiyorum) tam karşısında. Armada ve cephaya göre tam orta konumda kalmış bir yerde bulunmakta yurdum. Bilen vardır belki ( çekim kalitesi açısından belirtmek istedim)