Önce ekran kartını bi 4-5 defa silip yeniden yükledim. Güncelleme açısından. Daha sonra şu microsoft visual 2005-08 zıvırtılarını tekrar güncelledim. Net framework son sürümü güncelledim. 3.5 kuramadım setup'u pc açmadım anlayamadım nedenini. Java, adope air felan gücelledim. Sereby adında bir site var arkadaştan aldım gerekli olan win system dosyalarını yüklüyor, yani onun tarzı bir şey. Daha sonra "DriverPack Solution" indirip kurdum. Buda gerekli olan driverları güncelliyor. Driver Booster benzeri bir şey. Daha sonra güvenlik duvarını açıp LoL'e gerekli izinleri verdim. Aynı şekilde Veri Yürütme Engellemesi üzerinden de sorun çıkmasın diye LoL'u ekledim. Daha sonra norton yazılımını kurdum PC'ye. "W32 jeefo" adında bir yazılımı risk diye algıladı. Araştırdım ve bir çeşit exe dosyalarında bulunan ve bulaşan bir virüs çeşidiymiş. Araştırdım yine bu virüsü programlar kaldıramıyormuş bazıları ise görmüyormuş. Araştırıp yine tavsiye üzerine bunu yok edebilen bir yazılım varmış "Sophos Virüs Removal" adında onu kurdum ve taratma yapıyorum sistemime. Bunları yaptım. Yani şu lanet oyun için neredeyse bir "hobbit" macerası gibi bir olay örgüsü yaşadım. Yani nette bulduğum çözümlerin hepsi fiyasko. Şuna girip şunları sil diyorlar. Siliyorsun "oyun çöktü hatası" veriyor. Bir müddet sonra launcher gelmiyor. Tekrar siliyorsun, launcher geliyor ama tekrar "oyun çöktü" hatasını alıyorsun. Böyle böyle kısır döngü yaşıyorsunuz. Bu arada bi 5-6 defa da LoL'u onar yapmışımdır. Ki bunu yapanlar bilir. Birde onarmak için beklemem de çabası.