MetalWave
Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 23 Nis 2009
- Puanı
- 0
Öncelikle bu bot para ödenmeyi hakediyor. Her ne kadar sbot kadar kasmıyor densede EU charlarını öldürtmeyecek kadar güzel özelliklere sahip olup kullanım kolaylığına sahip. Script derdimiz yok. Yeteri kadarda hızlı kasmakta.
Luncherdan Sroking Mall'ı açıp BUY'a tıklayın.
İşaretlediğim adres, benim kullandığım adres. Ödeme yapmamla birlikte şifremi yolladılar. Site üyelik istemiyor.
Paypalı seçin.
Kaç KingGold istiyorsanız seçiyorsunuz ve paypala yönlendiriliyorsunuz.
Paypaldaki işlemleriniz tamamlandıktan sonra hemen paypal hesabınızın mailine şifreniz geliyor. Gelen card id ve
şifrenizi resimdeki gibi girip kinggoldunuz yüklüyorsunuz. Start Botting dediğinizde yine uyarı gelicek, üstten saniye dolmasını bekleyin ve refresh yapın botunuz çalışmaya başlayacak.
Tamamen bana aittir, alıntı değildir.
Luncherdan Sroking Mall'ı açıp BUY'a tıklayın.
İşaretlediğim adres, benim kullandığım adres. Ödeme yapmamla birlikte şifremi yolladılar. Site üyelik istemiyor.
Paypalı seçin.
Kaç KingGold istiyorsanız seçiyorsunuz ve paypala yönlendiriliyorsunuz.
Paypaldaki işlemleriniz tamamlandıktan sonra hemen paypal hesabınızın mailine şifreniz geliyor. Gelen card id ve
şifrenizi resimdeki gibi girip kinggoldunuz yüklüyorsunuz. Start Botting dediğinizde yine uyarı gelicek, üstten saniye dolmasını bekleyin ve refresh yapın botunuz çalışmaya başlayacak.
Tamamen bana aittir, alıntı değildir.