DieWithHonoR
Önerebilceğiniz Ram ve ekran kartı varmı para mühim değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Para mühim değilse yeni pc toplayalım sana ne dersin??
Bilgisayarın tam adı:Canerin-PC
bu bilgisayarı ve yeni toplayacağımız bilgisayarı ne için kullanacaksın acaba??
tamam olur yeni pc + bunada ram ve ekran kartı almam lagzım 2 konudada yardım edersen çok memnun kalırım.
iyide kardeşin ne yapacak bilgisayarda ona göre ekran kartı seçeyimbunu kardeşime ayarlıcam
işlemcinin yeteceğini zannetmiyorum + ram ddr3 olması gerekiyorcod mw 3 fln oynamak ıcın bu pc eskidi biraz daha ekran kart ve ramı attırıp oynasın dıye önerilerinizi almak ıstedım steam aldık cod nfs flan
max fiyat ne kadar olsun??tmm neler lagzım onları om atarmısın yeni pc toparlayalım demıstınız saglam pc olursa iyi olur
Tercih ettiğin işlemci varmı benmi seçeyim1000-3000 tl arası
anakart VATAN COMPUTER - ASUS - Crosshair V Formula AMD 990FX/SB950 AM3+ DDR3 2133MHz (O.C.) Anakart - Anakartben işlemciden filan pek fazla anlamıyorum saglam iyi özellikleri olan bir bilgisayar olsun bana yeter
oha uçmuşsun walla herkes bu pcyi isterde fazla pahalı bana göre gereksiz pc yüksek kalitede ve ucuz olmalı bence sen ultra süper yapmışsınanakart VATAN COMPUTER - ASUS - Crosshair V Formula AMD 990FX/SB950 AM3+ DDR3 2133MHz (O.C.) Anakart - Anakart
işlemci VATAN COMPUTER - AMD - FX X8 8150 Soket AM3+ 3.6GHz 16MB Cache 32nm İşlemci - CPU - İşlemci
ram VATAN COMPUTER - GSKILL - 16GB(2x8GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit Ram - Ram
ekran kartı VATAN COMPUTER - SAPPHIRE - HD6950 GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı - Ekran Kartı
kasa VATAN COMPUTER - THERMALTAKE - VN10001W2N LEVEL 10 GT FULL TOWER OYUNCU KASASI - Bilgisayar Kasası
psu VATAN COMPUTER - XILENCE - XILENCE XP1000 1000W 135MM FAN ACTIVE PFS 80+ BRONZE - Güç Kaynağı
sabit disk VATAN COMPUTER - SEAGATE - 3,5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk - Dahili Harddisk
ssd VATAN COMPUTER - OCZ - 60GB Agility 3 Serisi Sata 3.0 SSD ( 525MB Okuma/ 475MB Yazma) - Solid State Disk
bunları alırsan varya pc tadından yenmez ram 32gb yapabilirsin istersen + hdd yükselte bilirsin isteğe göre
Not fiyat arttı sanki hesaplamadım ne akdar tutuyor