Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Link kısaltması koymuşsun bide Cüneyt olacak şeymi :angry:
Yasak mı ? Hem indiren hem de ben kazanmış olacağım.
Bu nasıl bir mantık Allah için cüneyt diyecek birşey bulamadım yazıp yazıp siliyorum...
Hem indiren hem de ben kazanmış olacağım.
Bu nasıl bir mantık Allah için cüneyt diyecek birşey bulamadım yazıp yazıp siliyorum...
Başta belirttiğim gibi bu nasıl bir mantık ? Ne kadar para kazanabileceğini sanıyorsun 1000 hite 1 TL veriyorlar maxigamede kaç online kullanıcı var Paraya ihtiyacın varsa dışarıda biryerde çalış internet kafede filan sezon bitti gerçi bilemem ama.
Diyecek bir şey yoksa neden post kasmak için mesaj atıyorsun.
Başta belirttiğim gibi bu nasıl bir mantık ? Ne kadar para kazanabileceğini sanıyorsun 1000 hite 1 TL veriyorlar maxigamede kaç online kullanıcı var Paraya ihtiyacın varsa dışarıda biryerde çalış internet kafede filan sezon bitti gerçi bilemem ama.
Biriniz tartışmayı bırakıpta şu programın ne işe yaradığını anlatabilir mi?
Silkroad renderları photoshop banner logo yapmada işinize yarar.
2-3 programdan resim koysaydın iyi olurdu
ne işe yarıyor bu
2-3 programdan resim koysaydın iyi olurdu
Ya her konuya post atmak zorunda mısınız bir de yetkili ve ayın üyesi olacaksınız ya yukarda bi arkadaş sordu cevapladım.Birde utanmadan programdan diyorsun sorunların var sanırım.
Yazık ya vallaha yazık.
Ya adın Cüneyt sanırımda adamlar niye post kassın. Her yorum yapana post kasıyor diyorsun. Sanane post kasanlardan sen onları uyarıyorum diye post kasıyorusn mod onları uyarır senin ne haddine? Tamam bir şey paylaşmışsın eline sağlıkta. Tutumun hiç güzel değil.