[BILGI]Php ile hazırlanmış yönetim paneli bulunan diş klinik scriptidir.veritabanı dosyaları içersinde mevcuttur.kurulum için[/BILGI]
[ACIKLAMA]veritabanı oluşturunuz baglan.php dosyasını açıp [/ACIKLAMA]
[ACIKLAMA]Yerlerini kendinize göre düzenleyip sql dosyasını veritabanınıza sorgulatınız (aktarınız)
[/ACIKLAMA]
[BILGI]
Yönetim paneli
Kullanıcı adı : demo
Şifre : demo [/BILGI]
[ACIKLAMA]veritabanı oluşturunuz baglan.php dosyasını açıp [/ACIKLAMA]
[ACIKLAMA]Yerlerini kendinize göre düzenleyip sql dosyasını veritabanınıza sorgulatınız (aktarınız)
[/ACIKLAMA]
Kod:
[COLOR=#B58900][FONT=monospace]$host[/FONT][/COLOR][COLOR=#5D5D5C][FONT=monospace]=[/FONT][/COLOR][COLOR=#2AA198][FONT=monospace]"localhost"[/FONT][/COLOR][COLOR=#5D5D5C][FONT=monospace]; [/FONT][/COLOR][COLOR=#B58900][FONT=monospace]$sifre[/FONT][/COLOR][COLOR=#5D5D5C][FONT=monospace]=[/FONT][/COLOR][COLOR=#2AA198][FONT=monospace]"şifre"[/FONT][/COLOR][COLOR=#5D5D5C][FONT=monospace]; [/FONT][/COLOR][COLOR=#B58900][FONT=monospace]$kullanici[/FONT][/COLOR][COLOR=#5D5D5C][FONT=monospace]=[/FONT][/COLOR][COLOR=#2AA198][FONT=monospace]"root"[/FONT][/COLOR][COLOR=#5D5D5C][FONT=monospace]; [/FONT][/COLOR][COLOR=#B58900][FONT=monospace]$vtadi[/FONT][/COLOR][COLOR=#5D5D5C][FONT=monospace]=[/FONT][/COLOR][COLOR=#2AA198][FONT=monospace]"veritabnı adı"[/FONT][/COLOR][COLOR=#5D5D5C][FONT=monospace];[/FONT][/COLOR]
[BILGI]
Yönetim paneli
Kullanıcı adı : demo
Şifre : demo [/BILGI]