Odessa
Aileden
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 11 Eyl 2013
- Puanı
- 34
cumleten iyi gunler arkadaslar sebebini bilmedigim mukemmel bir enerji ve mutluluk var uzerimde umarim sizde iyisinizdir baya mektup yazar gibi oldu ama boyle bir giris yapmak istedim bugun dun gece site ici uyelerin birbiriyle facebook tarzi anlik mesajlasabilmesi icin bir sistem yazmaya basladim sorunsuz calisti fakat ufak bir sorunum var mesajlasan kisilerden birisi mesaj gecmisini sildiginde diger kullanicinin mesajlar kutusundaki yazismalarda gidiyor bunu nasil duzeltebilirim sizce sistemi basitce anlatmak gerekirse
1 adet mesajlar tablom var jquery ile bu tabloya anlik sorgular gonderip ileti olup olmadigini kontrol ediyorum kullaniciya ait mesaj varsa cekip yazdiriyorum
özet:
A ile B kullanicisi mesajlasirken A kullanicisi mesaj gecmisini sildiginde B kullanicisinin mesaj gecmiside siliniyor
1 adet mesajlar tablom var jquery ile bu tabloya anlik sorgular gonderip ileti olup olmadigini kontrol ediyorum kullaniciya ait mesaj varsa cekip yazdiriyorum
özet:
A ile B kullanicisi mesajlasirken A kullanicisi mesaj gecmisini sildiginde B kullanicisinin mesaj gecmiside siliniyor