Odessa
Aileden
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 11 Eyl 2013
- Puanı
- 34
arkadaşlar gelen id değerine göre veri çekme istiyorum şöyle bir hata alıyorum tablolarım ve hata aşağıda mevcuttur yardımcı olursanız çok sevinirim
(değişken isimlerini kafa karışıklığı olmasın diye türkçe olarak çevirdim eşleşmeyen bazı değişkenler oldugunu bende biliyorum)
hata : Warning: mysqli_fetch_array() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in
fotograflar tablosu
id - paylasanid - dosyayolu
yapmak istediğim şey oturum açan kullanıcının session id sini $id adında bir değişkene atıp daha sonra bnu fotograflar tablosunda "paylasanid" bölümünde eşleşen id ile çekip fotografları göstermek istiyorum
(değişken isimlerini kafa karışıklığı olmasın diye türkçe olarak çevirdim eşleşmeyen bazı değişkenler oldugunu bende biliyorum)
hata : Warning: mysqli_fetch_array() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in
fotograflar tablosu
id - paylasanid - dosyayolu
yapmak istediğim şey oturum açan kullanıcının session id sini $id adında bir değişkene atıp daha sonra bnu fotograflar tablosunda "paylasanid" bölümünde eşleşen id ile çekip fotografları göstermek istiyorum
<?php
if(!isset($_GET["id"]))
{
$id = $_SESSION ["id"];
}
else
{
$id = $_GET ["id"];
$connect = mysqli_connect ("localhost", "root", "", "test");
$id = mysqli_real_escape_string($connect, $id);
$id = htmlentities($id);
$id = htmlspecialchars($id);
}
$query = "select * from photos where paylasanid='$id'"; bu bölümü id='$id' yaptığımda veri geliyor fakat başka sutundan sorgulama yapamıyorum
$excute = mysqli_query($connect, $query);
$result = mysqli_fetch_array($excute);
{
$dosyayolu = $result ["dosyayolu"];
echo "$dosyayolu";
}
?>
if(!isset($_GET["id"]))
{
$id = $_SESSION ["id"];
}
else
{
$id = $_GET ["id"];
$id = mysqli_real_escape_string($connect, $id);
$id = htmlentities($id);
$id = htmlspecialchars($id);
}
$query = "select * from photos where paylasanid='$id'"; bu bölümü id='$id' yaptığımda veri geliyor fakat başka sutundan sorgulama yapamıyorum
$excute = mysqli_query($connect, $query);
$result = mysqli_fetch_array($excute);
{
$dosyayolu = $result ["dosyayolu"];
echo "$dosyayolu";
}
?>
Son düzenleme: