MrPolat
Aileden
Konu kilit
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Temel olarak tamam yani ana işlemler doğru işlenmiş , Extract ve Import gösterilmiş ancak video her ne kadar ağır işlesede işe yeni başlayan arkadaşlarımızın anlayabileceği ritimde olmuş.Yani video doğruları gösteriyor ama yavaş , şahsen izlerken sıkıldım , bu konuya dikkat edersen uzmanlığını bi üst seviyeye taşımış olursun.
Şunuda söylemek isterimki: ben Pk2 Edit işine yeni başlayan birisi olsam 'Tamam bu bunu editledi ama acaba ne yapmış oldu , bu edit neyi değiştirdi? ' diye sorardım kendi kendime.. Yani en azından ' bunu yaparak xxxxx'i değiştirmiş ve xxxx olarak görünmesini sağlamış olduk' gibi bi açıklama koyman arkadaşlarımız için faydalı olurdu.Tamam amacın Divisioninfo'yu editlemeyi göstermek değildi , extract ve import nasıl yapılır buydu konu ama merak eden arkadaşlar bunu deneyeceklerdir o açıdan söylüyorum.
Ha bide sana bi dost tavsiyesi: ya şu Caps Lock' u rahat bırak kardeşim! Bak Shift düğmesi var hem görüntü açısından daha temiz hemde pratik. O kilit simgesi sinirimi bozdu ya
Dersine saygı duyuyor , emeğini hürmetle alkışlıyorum , daha iyi anlatımlarını görmek dileğiyle , vesselam...
Butonuna Basmayana Hakkım Helal Değildir.
Demişsin , gerçekten kendi hakkın olduğunu düşünüyorsun peki neden Drew Bentonun yaptığı pk2 editöre kendi logonu koydun sanki sen yapmışsın gibi duruyor ve burda hakkım helal değil diyorsun çok yanlış :/