R0bat
Aileden
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 5 Haz 2009
- Puanı
- 23
Gereksiz
gereksiz
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Böyle birşey var çalıştığınında kanıtı var gerekli taramalar yapıldıktan sonra koyabilirim , DeepBlue'de izin vermişken.Böyle bir şey varsa süper olur tabi önce forum yöneticileri incelerse iyi olur
Paylaşıyorsan paylaş'da ben forumun yararı için yapmak istiyorum böyle bişey sıkıntı yok gerekli önlemler alınıp kontrol edilir. Sonucta azda olsa karşılıksız bizde foruma birşeyler katmış random kullanıcılarız.Paylaşıyorsan paylaş bizim açımızdan bir sıkıntısı yok. Yinede kullanacak olan herkes kendi önemlemlerini alıp kontrollerini sağlasınlar biz yaşanacak hiç bir durumdan dolayı sorumlu tutulmak istemiyoruz.
dedğin gibi yabancı forumSbot crack çok uzun zamandır ortalıkta ve yabanacı forumda da paylaşımı yapıldı boşa zahmet edip cracklemişssin (!) sen
dedğin gibi yabancı forum
ayrıca pek de zahmet vermedi 30 dakika kadar bir süremi aldı o sürede cok güzel geçti ufak çaplı amacıma ulaştım
Bro pm atarsan deneyebilirim geri dönüş yaparım.
Crack Dosyasını Akşam Saat'lerinde paylaşmayı düşünüyorum ama böyle direk link vermek yerine ne biliyim yorum atılınca açılan link tarzında bişey yapmayı düşünüyorum bir kaç kişiye sorduktan sonra..
öyle olursa hem forum hit'i ve ziyaretci açısından iyileştirici olabilir
Hiç bir türk formunda olmamasıda biraz Crack dosyasını değerli kılıyor :beer
Linkini burayada atsan özel mesaj yoluyla atcagına dostum Herkes faydalansa ...
- - - Güncellendi - - -Malesef paylaştığın linkteki dosya ile benim sBot Crack ile uzaktan yakından alakası yoktur :spn:
- - - Güncellendi - - -
alakası yoksa kardesım bızımle paylasırmısın eğer özelden atıcaksanda beklerim. Sağol şimdiden