Malamadre
Aileden
PUBG çıkış tarihinin ardından Battle Royale oyunlarının yanı sıra tüm steam pazarında bir patlama yaşadı ve rekorları alt üst etti . PC platformundan sonra bu patlama mobil platformlara taşınabilir , Oyunun Çin dağıtım haklarını satın alan Tencent QQ firması mobil sürümün geliştirme sürecinde olduğunu belirtti , oyunun geliştiricisi BlueHole firması mobil sürümünüde geliştirme işini üstlendi . PC sürümünün aynı özelliklere sahip bir versiyonu olacağını açıklayan firma nasıl bir mobil oyun çıkartacak merak konusu.
PC platformu için erken erişimde olan oyun 12 Aralıkta XBox One için piyasaya sürülecek. Ekstra olarak geliştirici ekibi mobil platform içinde harekete geçmesi sebebiyle PC sürümündeki güncellemeler için aksamalara yol açabilir
Şuan PC sürümünün bile tam olarak oynanışa hazır hale gelmediğini düşünürsek. Yeni platformlara açılmanın ne kadar mantıklı olduğu tartışılır.
yorumlarınızı bekliyorum.
PC platformu için erken erişimde olan oyun 12 Aralıkta XBox One için piyasaya sürülecek. Ekstra olarak geliştirici ekibi mobil platform içinde harekete geçmesi sebebiyle PC sürümündeki güncellemeler için aksamalara yol açabilir
Şuan PC sürümünün bile tam olarak oynanışa hazır hale gelmediğini düşünürsek. Yeni platformlara açılmanın ne kadar mantıklı olduğu tartışılır.
yorumlarınızı bekliyorum.