Öncelikle konuyu nereye açacağımı bilemedim kusura bakmayın. konuyu uygun yere taşıyabilirseniz çok sevinirim.
Bilgisayar özellikleri:
Anakart : Pegatron IPMIP-H55-GEN chipset intel
işlemci : intel core i5 650 3.20GHz
Ram : 3GB ddr3
ekran kartı : nvidia ge force 210
Ben Bilgisayarıma 8gb ram alıcam fakat anakartta 2 slot war. anakart modelini araştırdım fakat pek birşey bulamadım kaç gb ram destekliyor bilmiyorum.
AIDA64 extreme programında chipset bölümüne girdigimde en fazla bellek miktarı 16gb ve desteklenen bellek türlerini görebildim.
Bu işlerden pek anlayan birisi değilim. Yardımcı olursanız çok sevinirim
ekran kartı alıcam oyunlarda iyi performans veren bir kart almak istiyorum.
Anakartımın kaç gb ram desteklediği hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmisiniz.
Ram ve Ekran kartı önerir misiniz. Ekran kartı bütçem 300tl küsür. bu fiyat çerçevesinde oyunlardan iyi performans veren kart gerekli.
Teşekkür ederim.
Bilgisayar özellikleri:
Anakart : Pegatron IPMIP-H55-GEN chipset intel
işlemci : intel core i5 650 3.20GHz
Ram : 3GB ddr3
ekran kartı : nvidia ge force 210
Ben Bilgisayarıma 8gb ram alıcam fakat anakartta 2 slot war. anakart modelini araştırdım fakat pek birşey bulamadım kaç gb ram destekliyor bilmiyorum.
AIDA64 extreme programında chipset bölümüne girdigimde en fazla bellek miktarı 16gb ve desteklenen bellek türlerini görebildim.
Bu işlerden pek anlayan birisi değilim. Yardımcı olursanız çok sevinirim
ekran kartı alıcam oyunlarda iyi performans veren bir kart almak istiyorum.
Anakartımın kaç gb ram desteklediği hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmisiniz.
Ram ve Ekran kartı önerir misiniz. Ekran kartı bütçem 300tl küsür. bu fiyat çerçevesinde oyunlardan iyi performans veren kart gerekli.
Teşekkür ederim.