Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
okan sana dünde demiştim anakartını araştır googleden neyi destekledigi çıkar bende ram alırken öyle yapmıştım ram i çıkarmıştım ddr 3 yazıyordu ddr 3 aldım çalıştıHakan şuanda bende bundan var : VATAN COMPUTER - KINGSTON - 2GB DDR2 800MHz CL6 Tek Modül RAM - Ram
Yani uyumlu olması için bunu almam daha iyi olur fakat.Şuan ki ram imde sorun var gibi yani Dual kit lazım 2x2
Yada pc ye DDR3 ram taksam çalışırmı?
Hakan şuanda bende bundan var : VATAN COMPUTER - KINGSTON - 2GB DDR2 800MHz CL6 Tek Modül RAM - Ram
Yani uyumlu olması için bunu almam daha iyi olur fakat.Şuan ki ram imde sorun var gibi yani Dual kit lazım 2x2
Yada pc ye DDR3 ram taksam çalışırmı?
alakası yok hakan o slot dedigin şey mesela 2 gb ram + 2 gb ram + 2 gb ram 3 tane slota ram takabilirsin anlamına gelir
PCye DDR3 taksan çalışır çünkü DDR3 ; 3 tane ram slotu anlamına geliyor.
okan sana dünde demiştim anakartını araştır googleden neyi destekledigi çıkar bende ram alırken öyle yapmıştım ram i çıkarmıştım ddr 3 yazıyordu ddr 3 aldım çalıştı
alakası yok hakan o slot dedigin şey mesela 2 gb ram + 2 gb ram + 2 gb ram 3 tane slota ram takabilirsin anlamına gelir
anakartın destekliyorsa çalışır ama desteklemez ise çalışmaz okanYani ben şimdi DDR3 takarsam pc ye pc çalışmazmı?
Ya beyler anlamadığım birşey var şimdi ben bu bilgisayarı alıcam da : VATAN COMPUTER - PACKARD BELL - TS11 CORE İ7 2630QM -2.0GHZ-8GB DDR3-750GB-15.6"-DVDRW-2GB GT540M-CAM-BT-W7PRE - Notebook
Kampanyalı fiyatını mı(1782 TL) ödeyeceğim yoksa ödeme seçenekleri kısmındaki 2milyarı mı ödeyeceğim?
Ram yanar büyük ihtimalle.Yani ben şimdi DDR3 takarsam pc ye pc çalışmazmı?
dikkat et ramı telef edersin ram aldım ben kafama göre taktım dıt dıt diye ses gelmeye basladı bi götürdüm bilgisayarcıya anakart desteklememiş ramı yankmışsın dediAnakart DDR2 diyo Ram 'de DDR2 diyo DDR 3 Ram taksam ne olur