XnCN
Banlanmış Üye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Virustotal sonuçlarınızı konuya ekleyiniz.Aksi halde konuyu kaldırmak zorundayım
Bazı siteler derken hangi siteler bunlar arkadaşım bizede bilgi verhocam mesela bazı sitelerde erotik reklamlar falan oluyo kapat diyon kapanıyo arkada başka sayfa açılıyo falan çile çekioz onu engellermi ?
Her türlü site film oyun müzik haber gibi gibi
Bazı siteler derken hangi siteler bunlar arkadaşım bizede bilgi ver
( Bu arada kapatıyor galiba )
istersen eklenti ayarlarından maxigame veya diğer sitelere izin verebilirsin.Maxigame'in reklamınıda engelliyor ve kaldiriyor ? Biraz kötü değil mi ?
Fikrim yok bende sorunsuz çalışıyorBu uygulama bu bilgisayarda desteklenmiyor. Yükleme devre dışı bırakıldı. neden bu hatayı verdi
Önemli diilde,Hocam allah aşkına değiştir artık şu adamı aylardır hareket edip bişi demeye çalışıyo anlamıyoruz ben yoruldum yemin ediyorum. her görüşümde hitler sanıyorum bu adamıTamam konu anlaşıldı ksura bakmayın saflık yaptık biraz
Önemli diilde,Hocam allah aşkına değiştir artık şu adamı aylardır hareket edip bişi demeye çalışıyo anlamıyoruz ben yoruldum yemin ediyorum. her görüşümde hitler sanıyorum bu adamı