Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rakamlara bakarsan Pele hepsinden iyi ama estetik hareketler goller bakımından bence Ronaldinho daha iyi.rakamlar belli ediyor kendini tabiki messi ama ronaldinho da küçüklüğümüzün oyuncusu oda çok iyiydi
Rakamlara bakarsan Pele hepsinden iyi ama estetik hareketler goller bakımından bence Ronaldinho daha iyi.
Messi'nin orta sahadan veya herhangi biryerden tek başına pas yapıp , çalımlar atıp gol attığını ya ben görmedim ya da öyle bişey hiç yok.
Ronaldinho her türlü daha teknik bir futbolcu.Sadece oynadığı takım dolayısıyla şanssız.
Messi'nin orta sahadan veya herhangi biryerden tek başına pas yapıp , çalımlar atıp gol attığını ya ben görmedim ya da öyle bişey hiç yok.
Ronaldinho her türlü daha teknik bir futbolcu.Sadece oynadığı takım dolayısıyla şanssız.
Paylaştığım Video'da kim daha çok gol atmış diye bir şey yazmıyor hangisi daha iyi gol ve hareket yapıyor bunu kıyaslıyor sen rakamlardan Messi daha iyi diyorsun
sen bize ronaldinho vs messi dedin biz ikisini karşılaştırıyoruz pele nereden çıktı anlamadım gitti pele vs messi yazsaydın konuya bari