ben ad karakterler kullanıyorumda ne yapmam gerek 20 lvl oldum 20 lvlde açmak en mantıklısı diyolar 20 lvllik rünleri açmak istiyorum biraz detaylı bilgi verirmisiniz yada sizinkileri paylaşırmısınız rün hakkında bilgin 0 yardımcı olun lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
varus ve tresh kullanıyorum.
sen 3 tane söyledin ama rün olan yerde 20 30 tane boş yer var kalanlara nabıcam peki?
ADC 'ye en uygun Kırmızılar : +0,95 Attack damage Sarı : 1,41 Armor Maviler : Büyü Direnci
Olarak Cıkarsan iyi olur
bir 5 k biriktir öyle al rünleri. Bana kalırsa full ad rünü al.2450 ip var birsürü rün slotu açık hepsi boş doldurmadım.
----------
sen 3 tane söyledin ama rün olan yerde 20 30 tane boş yer var kalanlara nabıcam peki?
Bak şimdi 3 tip rün var sarı mavi kırmızı (tam emin değilim ). 20 level diyolardı ya işte bu aşama ile ilgili 20 level üstü oldugun için 3. aşama rün alacaksın. 3 Tane büyük slot var onlar daha çok özellik verir diğerlerine göre. Bana göre şimdi alma bir 5-6k biriktr öyle rün diz.birsürü çeşit var damgadır mühürdür nişandır cevherlerdir falan birde aşamalar var 2 tane hepsini fulliyimmi?
----------
damga cevher nişan falan bunların özellikleri ne aralarındaki fark tam olarak ne oluyor aşamalar nedir bunlarıda izah ederseniz çok sevinirim.
teşekkürler şimdi ben 3. aşama olanlarımı alayım sadece?
mavi olan +0.15 büyü direnci veriyo 18 lvlde +2.7 veriyomuş