Pisa
Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 6 May 2019
- Puanı
- 0
123123
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Edit ve görselleri bana ait 2 başka müşterimin server daha var onlarda yayınlanacak yakında. Yeni bir ASKAR olmaz ASKAR tek :cf:Yeni bir ASKAR Başarılar
hadi bakalım hayırlısı gençler elinize saglık.. <3
Site nerde ?
Her unique'nin str int var mı yoksa sadece orda yazan 2 tanesinin mi?
Birde wk,pm falan sadece 1 nokta da mı çıkacak?
Şu kervan rateyi bi halledemiyorsunuz.
Trader olanın aklına şaşarım 50m kar etmek için rahat 20 dakka harcayan bi thief gelip hiç yorulmadan malını indirdiğinde 100m cepte .
Yani asla trader olmam bu oyunda 5 kervan çeksem 250 m kar ederim. 5 mal yıksam 100m ve hiç itemsiz olsam ezik olsam sadece dışardan toplu çekenlere saldırarak toplarım da.
Azcık düşünerek ayarlayın şu rateleri.!
hocam güzel server yani benim gibi çalışan insan için ideal akşam git 3 saatte 80 ol setini çek sal bota yarın sabah bak zaten moon drop orta elbet düşer geri kalmam yani kimseden fakat gördüğüm kadarıyla level atlamanın 2-3 saat içinde bitmesi ve moon drobun da kolay olması sanki serverda yapılacak şeyleri çabuk tüketecek gibi? Yani nolife gamerlar var adam 2-3 günde setini silahini dizer bu drop rate ile belli bir immortal parası çıkardıktan sonra,sonrasında napacak?
Demek istediğim oyun çok çabuk maximum noktaya ulaşıyor gibi
şu an sadece 2 adet str unique mevcut talep olursa standart uniqueler için de str ekleyebiliriz
wk ve pm bölgesel olarak reverse noktalarında çıkar örneğin wk karakoram reverse noktalarından birinde rastgele spawn olur
tek nokta yapınca bota bırakanlar oluyor arayıp bulmak daha eğlenceli
- - - Güncellendi - - -
Konuyu dikkatli okuyun 50m kar yok kısa yol 150m kazanç verir uzun yol 250m kazanç verir. mal alış fiyatı hariç olarak kazançlar bunlar
Yani o zmana şöyle yazmak gerekir 100m malı satın aldığınızda sattığınızda hesabınıza 250m eklenecektir.
Yani mal alış fiyatı 100m satış fiyatı 150m olunca. Benim 100m param varsa 0 gold kalır sattığımda da hesabıma 150m eklenir buda 150m eder.
Yani ben bu şekilde anladım. Senin yazdığına göre.
şu an sadece 2 adet str unique mevcut talep olursa standart uniqueler için de str ekleyebiliriz
wk ve pm bölgesel olarak reverse noktalarında çıkar örneğin wk karakoram reverse noktalarından birinde rastgele spawn olur
tek nokta yapınca bota bırakanlar oluyor arayıp bulmak daha eğlenceli
bende o yüzden dedim bir nokta olması çok kötü bu tarz işlerde sadece belli kişiler faydalanıyor sonra
bende o yüzden dedim bir nokta olması çok kötü bu tarz işlerde sadece belli kişiler faydalanıyor sonra