CaptainCoCo
Banlanmış Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 15 Kas 2009
- Puanı
- 348
Hmm meselaaa nasıl söyleyim böyle biraz daha abartılmamış olsaydı ? Geçen birşey fark ettim.3 Sayfada içerik editörüyüm hepside gayet büyük ciddi sayfalar fakat paylaşım yapmıyorum ne bileyim canım sıkıldıkça giriyorum o gün toplandık skypede konuşurken şunu dedim.Abi biz insanları mala çeviriyoruz ? Nası lan felan dediler.Dedim görmüyormusunuz çocuğu anne sevgisinden yoksun arkadaşıyla ana bacı sövüşüyorlar.Abi dedim 5 sene önce bu yoktu harbiden insanları mala çeviriyoruz 12-13 yaşındaki kızlar böyle bir havalar sayfaya geliyorlar felan gerçekten sanal ortamın boku çıktı bana göre.Haddinden fazla hemde en basidi tvideoo bakıyorum çocuklar geliyor abi bize hek öğret abi bize öğret.Ne bileyim lan dışarı çıkıyorum en küçük çocuğun elinde android telefon hayır düşünüyorum acaba dünyamı değişiyor.Hayır lan diyorum türkiye değişiyor.
Toplum aşırı derece cahilleşti bana göre bilmiyorum.Ha bu konuyu siyaset olsun diye açmadım sadece geriye dönüp baktım kraloyunda takılırken tanıştığımız arkadaşlarımıza sövemezdik bile.Şimdi 10 yaşındaki çocuk AyemGeymır diye video çekip youtube hesabına yüklüyor.Çok sakıncalı çok.
Toplum aşırı derece cahilleşti bana göre bilmiyorum.Ha bu konuyu siyaset olsun diye açmadım sadece geriye dönüp baktım kraloyunda takılırken tanıştığımız arkadaşlarımıza sövemezdik bile.Şimdi 10 yaşındaki çocuk AyemGeymır diye video çekip youtube hesabına yüklüyor.Çok sakıncalı çok.