IMLEGEND
Aileden
Merhabalar,
Çok yakın bir dostuma ait olan Samsung Galaxy S4 telefon SATILIKTIR!
Kendisi konuyla ilgilenemeyeceği için konuyu ben açtım, kargo gönderim işini ise kendisi yapacaktır.
Not: Ben de aynı marka ve model telefon kullanıyorum ve gayet memnunum, alan arkadaş kesinlikle pişman olmayacaktır.
Çok yakın bir dostuma ait olan Samsung Galaxy S4 telefon SATILIKTIR!
Kendisi konuyla ilgilenemeyeceği için konuyu ben açtım, kargo gönderim işini ise kendisi yapacaktır.
- Telefon KESİNLİKLE özenle kullanılmıştır, çizik bile yoktur. Yere düşmemiştir.
- Telefonun rengi siyahtır.
- Telefon 4.4.2 android sürümdedir.
- İçerisinde 32GB'lik hafıza kartı da verilecektir, ayrıca telefon üzerinde 600'e yakın şarkı bulunmaktadır.
- Fiyat 1.200 TL'dir, pazarlık olabilir. Saçma sapan tekiflerle gelmeyiniz.
- Kargo ücreti ALICIYA aittir. Türkiye'nin her yerine kargo işlemi uygulanmaktadır.
- İlk önce ücret banka hesabına yatırılır, cihaz 2 gün içerisinde kargoya teslim edilir.
- Güven problemi yaşayanlar kesinlikle mesaj bile atmasın, ciddi alıcıların mesajlarını bekliyorum.
- Telefonun sigortası bulunmaktadır, herhangi bir sorun olursa sigortada değişim yaptırabilirsiniz. Telefonun garantisi devam etmektedir.
Not: Ben de aynı marka ve model telefon kullanıyorum ve gayet memnunum, alan arkadaş kesinlikle pişman olmayacaktır.