Terk-i Diyar
Administrator
Oyunun 2. bölümünüde yayınlayalım. Scania oyununa ara verip euro ya gecelim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim hatırladığım kadarıyla bunda mal taşıma yoktu daha çok kendini geliştirme yetenek kazanmaya yönelikti bu.Abi görevleri bitirince artık ticarete mi başlıyorsun? Şehir içi-dışı mal mı taşıyorsun?
Nebileyim ben cocuk bu ağlar
Benim hatırladığım kadarıyla bunda mal taşıma yoktu daha çok kendini geliştirme yetenek kazanmaya yönelikti bu.
not:15.dakikada senin ufaklık niye ağlıyordu abi ?
Abi görevleri bitirince artık ticarete mi başlıyorsun? Şehir içi-dışı mal mı taşıyorsun?
Abi ben euro truck indirdim az bir şey oynadım şimdi bunu indirecektim biraz ters mi oldu sanki?Bu oyunu oynuyorum dediğinde hemen ardına euro truck smilatör'e başlıyorsun ve oyunun keyfine varıyorsun. Her gün şehirler arası yük taşırım mutlaka
Abi ben euro truck indirdim az bir şey oynadım şimdi bunu indirecektim biraz ters mi oldu sanki?
Joystick mi var abi ? Direksin tam duruyor da.
İşi bayağı ilerlettin abi
Normal şehirde tur atma oyunu önereyim bende size
konu açmak zor mu geliyo ?bu arada kanala yeni videolar atıyorum buraya konu açmıyorum. Euro truck simulator 'ün inceleme videosu kanalda mevcut.
Kanal derken hangi kanal? onun linkini atsana bir izliyim euro truck videosunubu arada kanala yeni videolar atıyorum buraya konu açmıyorum. Euro truck simulator 'ün inceleme videosu kanalda mevcut.
SonsuzaKadarOyun - YouTubeKanal derken hangi kanal? onun linkini atsana bir izliyim euro truck videosunu
konu açmak zor mu geliyo ?
Ben olmuyor diye yapamıyorum diye düşünüyordum ki karşıma bu arkadaş çıktı benim yine giderim var yavss. Adam tır içinde tekno takıloıyor :S