winner1
Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 8 Haz 2012
- Puanı
- 0
Char ismi: Vv_winner_vV
Char level: 120
Char Fiyati : 300 (Pazarlığa Açık) TL
Char European
Stat pointlerini Str0:3 Full İnt
Charin simdiye kadar acmis oldugu skiller :
Wizard
Cleric
Char itemlerle satilacaktir
Charin ustundeki Gold miktari: 800.000.000
Charin ustundeki Set: Robe
Itemlarin ozellikleri:
Silah : Lvl 101 + 5 Staff Silahin ozellikleri : 13 D Legend +7 Staff Mag 61% FB
Hood ( Kafa ) : 101 + 12 kafalik. Parcanin ozellikleri : Magic +12 FB
Chest ( Govde ) : 101 + 5 13 D zirh. Parcanin ozellikleri : Magic +12 FB
Shell ( Omuz ) : 101 + 12 omuzluk. Parcanin ozellikleri : Magic +12 FB
Shorts ( Bel ) : 101 + 12 pantalon. Parcanin ozellikleri : Magic +12 FB
Gloves ( Eldiven ) : 101 + 12 eldiven. Parcanin ozellikleri : Magic +12 FB
Shoes ( Ayakkabi ) : 101 + 12 ayakkabi. Parcanin ozellikleri : Magic +12 FB
Chardan goruntuler, saticinin char hakkinda eklemek istedikleri :
Karakter Türü : European
Karakter Adı: Vv_winner_vV
Server: Serpens
Build: Wizard-Cleric
Level: 120 %71
Sp Miktarı: 2.317.651 m
Email Koruması: Var (1 kere değiştirme hakkı kullanılmadı charı aldıktan sonra dilediğiniz bir maille değiştirip sıfırdan char sizinmiş gibi güvenle kullanmaya başlayabilirsiniz)
Gold: 800m
Takılar : Magic +12 FB
Job Set : Level 100
Satış Yöntemi : Bursa içi elden , diğer şehirlerden havale yoluyla... Hesabım Halkbank ve kendi adımadır (havale ücreti yok)
İletişim : w-i-n-n-e-r_@hotmail.com (bu kesinlikle charın korumalı olan maili değil) adresinden bana sadece mail yoluyla ulaşabilirsiniz. Skype ; w-i-n-n-e-r_ , Bana facebook'dan ulaşmak için TIKLAYIN .
Fiyat : 425 TL (pazarlığa açık)
120 Level şu ana kadar (HİÇ) el değiştirmemiş , alınıp satılmamış tertemiz bir char...
Ayrıca 12d magic +12 seti var istenirse 13 D çevrilerek gücü 2 katına çıkarılabilir (ben bu çevirme işini setin şu anda FB kalması için alıcak olan kişiye bırakıyorum)
114 Level Jaguar fellowu vardır , bunun dışında bankada pick pet ve 49 adet zerk scroll vardır ( ki bu eylenmek isteyen birine yeter de artar , her şekilde kullanılabilen zerk scrollar , charı satarken üzüldüğüm tek şey diyebilirim ) Bunun dışında devili de var .
Bunu dışında char serverda herkese sorulabilir 1 kişinin bile hakkımızda kötü birşey diyeceğine ihtimal vermiyorum...
Bana ulaştıktan sonra chara girip bakmanız mümkün olur , itemler kitli olduğu için bir sorun çıkacağını sanmıyorum.
İLETİŞİM ;
Skaype : w-i-n-n-e-r_
Mail : w-i-n-n-e-r_@hotmail.com
Facebook : https://www.facebook.com/barisaltinsay?ref=tn_tnmn
Ciddi olan bütün arkadaşların bana ulaşmasını bekliyorum
NOT : Bazı resimlerde staff +5 olarak gözükmektedir , Charın eline yeni +7 staff aldım fakat charın fiyatını değiştirmedim.
Char level: 120
Char Fiyati : 300 (Pazarlığa Açık) TL
Char European
Stat pointlerini Str0:3 Full İnt
Charin simdiye kadar acmis oldugu skiller :
Wizard
Cleric
Char itemlerle satilacaktir
Charin ustundeki Gold miktari: 800.000.000
Charin ustundeki Set: Robe
Itemlarin ozellikleri:
Silah : Lvl 101 + 5 Staff Silahin ozellikleri : 13 D Legend +7 Staff Mag 61% FB
Hood ( Kafa ) : 101 + 12 kafalik. Parcanin ozellikleri : Magic +12 FB
Chest ( Govde ) : 101 + 5 13 D zirh. Parcanin ozellikleri : Magic +12 FB
Shell ( Omuz ) : 101 + 12 omuzluk. Parcanin ozellikleri : Magic +12 FB
Shorts ( Bel ) : 101 + 12 pantalon. Parcanin ozellikleri : Magic +12 FB
Gloves ( Eldiven ) : 101 + 12 eldiven. Parcanin ozellikleri : Magic +12 FB
Shoes ( Ayakkabi ) : 101 + 12 ayakkabi. Parcanin ozellikleri : Magic +12 FB
Chardan goruntuler, saticinin char hakkinda eklemek istedikleri :
Karakter Türü : European
Karakter Adı: Vv_winner_vV
Server: Serpens
Build: Wizard-Cleric
Level: 120 %71
Sp Miktarı: 2.317.651 m
Email Koruması: Var (1 kere değiştirme hakkı kullanılmadı charı aldıktan sonra dilediğiniz bir maille değiştirip sıfırdan char sizinmiş gibi güvenle kullanmaya başlayabilirsiniz)
Gold: 800m
Takılar : Magic +12 FB
Job Set : Level 100
Satış Yöntemi : Bursa içi elden , diğer şehirlerden havale yoluyla... Hesabım Halkbank ve kendi adımadır (havale ücreti yok)
İletişim : w-i-n-n-e-r_@hotmail.com (bu kesinlikle charın korumalı olan maili değil) adresinden bana sadece mail yoluyla ulaşabilirsiniz. Skype ; w-i-n-n-e-r_ , Bana facebook'dan ulaşmak için TIKLAYIN .
Fiyat : 425 TL (pazarlığa açık)
120 Level şu ana kadar (HİÇ) el değiştirmemiş , alınıp satılmamış tertemiz bir char...
Ayrıca 12d magic +12 seti var istenirse 13 D çevrilerek gücü 2 katına çıkarılabilir (ben bu çevirme işini setin şu anda FB kalması için alıcak olan kişiye bırakıyorum)
114 Level Jaguar fellowu vardır , bunun dışında bankada pick pet ve 49 adet zerk scroll vardır ( ki bu eylenmek isteyen birine yeter de artar , her şekilde kullanılabilen zerk scrollar , charı satarken üzüldüğüm tek şey diyebilirim ) Bunun dışında devili de var .
Bunu dışında char serverda herkese sorulabilir 1 kişinin bile hakkımızda kötü birşey diyeceğine ihtimal vermiyorum...
Bana ulaştıktan sonra chara girip bakmanız mümkün olur , itemler kitli olduğu için bir sorun çıkacağını sanmıyorum.
İLETİŞİM ;
Skaype : w-i-n-n-e-r_
Mail : w-i-n-n-e-r_@hotmail.com
Facebook : https://www.facebook.com/barisaltinsay?ref=tn_tnmn
Ciddi olan bütün arkadaşların bana ulaşmasını bekliyorum
NOT : Bazı resimlerde staff +5 olarak gözükmektedir , Charın eline yeni +7 staff aldım fakat charın fiyatını değiştirmedim.
Son düzenleme: