_HüKüMDaR_
Aileden
Merhaba arkadaşlar, benim Vatan Bilgisayar dan aldığım Acer marka bir laptopım var. 13.10.2014 tarihinde Vatan Bilgisayar aracılığıyla kasa açılması nedeniyle servise yolladım.Ancak serviste kasa açılmasından başka klavyede sıvı teması tespit ettiklerini bu nedenle benden ücret talep ettiler klavye değişimi için.Bende laptopı küçük kardeşim kullandığı için sıvı teması olabileceğini düşünüp ücreti bana bildirdiklerinden 2 gün sonra yatırdım hesaplarına.Daha sonra Acer servisini arayarak paranın hesaplarına yattığını teyit ettim ve beklemeye başladım.Uzun süre bekleme sonucu geçen hafta önce Acer servisini aradım işlemlerin devam ettiği söylendi daha sonra Vatan Bilgisayar ı aradım, onlar da bana 21.10.2013 (bu tarih laptopın vatan bilgisayardan Acer servisine ulaştığı tarih) tarihinden itibaren 20 iş günü bekleyin eğer gelmezse para iadesi veya değişim olacak dedi.Benim sorum şu sizlere şimdi 21.10.2014 tarihinden itibaren bugünün bitmesiyle 20 iş günü dolmuş bulunmakta, ancak bu arkadaşlar serviste ücrete onay için bekledikleri 2 günü bahane ederek benim 2 gün daha beklemem gerektiğini iddia edebilirler mi?Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum, ona göre yarın arayıp ücret iadesi isteyeceğim.Teşekkürler yardımlarınız için