TheApocalypse
Üye
Shaco hakkında şunları söylemek istiyorum shaco jungle da gayet seri ve muhteşem ganklar yapabilen bir championdur.Ayrıca AP ve AD şeklinde dizilebilir fakat benim size önerim AD şeklinde dizmenizdir çünkü AP dizildiğinde sadece E skilli ve R skillinin patlaması damage i artırcaktır AD dizerek Q skilli ve düz vuruşlarla gayet sağlam ve bol critli damage elde edebilirsiniz.Fakat ben yinede size 2 türlüsünüde anlatacağım
AD SHACO
Masteries
İtemlerimiz
Berserker's Greaves
Wriggle's Lantern
Infinity Edge
Phantom Dancer
Trinity Force
Frozen Mallet
Runeler:Şimdi şöyle bir durum var her karakter için ayrı ayrı runeler dizemeyeceğimiz için genel olarak söylüyorum AD-Attack Speed Ağırlıklı dizilmelidir
Spell:
Eğer jungle yapcaksanız ignite yerine smite alabilirsiniz fakat şöyle bir durum var örneğin bir nocturneye jungle için smite şarttır fakat shaco için aynı şey söz konusu değildir shaconun skilli olan W yani Boxlarımız jungle i kolaylaştırır hattağa jungle olmasanız bile başlangıç için BLUE kesebilirsiniz böylelikle 2 Lw olarak başlarsınız yabancılar buna Perfect Start adını vermişler ve shaco nun en büyük + larından birisidir.
AP SHACO
Masteries
İtemlerimiz
Sorcerer's Shoes
Hextech Gunblade
Rylais crystal scepter
Lich Bane
Rabadon's Deathcap
Deathfire Grasp
Runeler:AP ve Magic Pen. Ağırlıklı ve Magic Resist olcak şekilde dizilmelidir
Spell: Spellerimiz AD ile aynıdır.
AD SHACO
Masteries
İtemlerimiz
Berserker's Greaves
Wriggle's Lantern
Infinity Edge
Phantom Dancer
Trinity Force
Frozen Mallet
Runeler:Şimdi şöyle bir durum var her karakter için ayrı ayrı runeler dizemeyeceğimiz için genel olarak söylüyorum AD-Attack Speed Ağırlıklı dizilmelidir
Spell:
Eğer jungle yapcaksanız ignite yerine smite alabilirsiniz fakat şöyle bir durum var örneğin bir nocturneye jungle için smite şarttır fakat shaco için aynı şey söz konusu değildir shaconun skilli olan W yani Boxlarımız jungle i kolaylaştırır hattağa jungle olmasanız bile başlangıç için BLUE kesebilirsiniz böylelikle 2 Lw olarak başlarsınız yabancılar buna Perfect Start adını vermişler ve shaco nun en büyük + larından birisidir.
AP SHACO
Masteries
İtemlerimiz
Sorcerer's Shoes
Hextech Gunblade
Rylais crystal scepter
Lich Bane
Rabadon's Deathcap
Deathfire Grasp
Runeler:AP ve Magic Pen. Ağırlıklı ve Magic Resist olcak şekilde dizilmelidir
Spell: Spellerimiz AD ile aynıdır.
Son düzenleme: