Muhabir
Daimi Üye
Adı Soyadı : Mehmet Ali
Doğum Tarihi : 28/11/1993
Yaşadığı Şehir : Edirne
Memleket : Edirne
Meslek : Yiyecek İçecek Hizmetleri
Tuttuğu Takım : Galatasaray
Burcu : Yay
Hobileriniz : Bilgisayar,Seyahat Etmek
Fobileriniz : Yok
Forumdaki İlk Nick'i : Silence
Silkroad İle Tanışması : 2005 Yılında sınıf arkadaşlarımın ısrarı ile başladım
MaxiGame'i hangi amaç ile kullanıyorsunuz ? : Bilgi öğrenip,paylaşmak için
Nickinizi Nasıl Buldunuz ? : Google Translate'ye Sessizlik yazarak
Forumda ve Oyunlarda sizi kızdıran başlıca 3 kusurlu hareketi yazabilirmisiniz ? : • Türkçe'yi düzgün kullanmıyarak görüntü kirliliği yapanlar
• Ücretli Party için parayı alan masterların 5dk sonra oyundan çıkıp bir daha girmemeleri
• PvP Sırasında yendiğim kişilerin ' şans,lag ' gibi bahaneler söylemesi.
Hangi Spor dalı ile uğraşıyorsunuz ve neden o spor dalını seçtin ? : Orta okulda yüzme kursuna gitmiştim zevkli olduğu için ancak şuanda spor ile uğraşmıyorum.
Herhangi bir ünlünün hayatını yaşamak isteseydiniz bu ünlü kim olurdu ve neden? : Magazin ünlülerinin yalan hayatı yerine hiç ünlü olmamayı tercih ederdim.
Ne tür müzik dinlersiniz , en sevdiğiniz müzik'in ismi nedir ? : O anki ruh halime uyan hertürlü müziği dinlerim,en sevdiğim müzik Khaled'in ' C'Est La Vie ' isimli müziğidir.
Seyahat etmeyi severmisiniz , seyahat ettiğiniz yerler neresidir ? : Hemde çok,köken bulgaristan olduğu için kendimde çift vatandaşım her boş vaktim olduğunda bulgaristan'ı gezmeye giderim.(Sofia,Burgas,Haskovo,Asenovgrad,Kırdzhali,Dimitrovgrad,Harmanli,Svilengrad ve daha niceleri )
Memleket'imizde ise Çanakkale,Bursa,Zonguldak,Tekirdağ,İstanbul gezdiğim yerler arasında
Ayrıyetten Makedonya/Üsküp'te gezmeye doyamadığım yerler arasındadır.
Hayatınızda en çok gitmek,görmek istediğiniz yer neresidir ? : Joymax ofisini ziyaret edip,tüm çalışanlar ile tanışmayı çok isterdim
MaxiGame'de çalışan yönetimdeki kişiler hakkında yorumlarınız nelerdir?
Deepblue : Gerektiğinde bir patron gerektiğinde bir abi gibi sıcakkanlı davranan adamın hasıdır.İyiki bu forumu açtın ve sahibi sensin abi
Terk-i Diyar : Forumun acımasız admini
The Bright : Forumdaki acemiliğimi yok etmemde çok yardımcı oldu şuan bölüm görevlisiysem onun sayesindedir.Bana olan güveni için ona teşekkür ediyorum.
Ruthless : Hiç konuşmuşluğum yok sadece isminin Karaca olduğunu biliyorum.
KaRa : Şöyle,böyle...
Saint : Pek konuşmuşluğumuz yok ama iyiki yönetici
Yemek yapmayı biliyormusunuz ? : Karnımı doyuracak kadar biliyorum
En sevdiğiniz renk ? : Mavi
En sevdiğiniz şarkı ve nedeni ? :Khaled - C'Est La Vie & Nakarat çok hoşuma gidiyor
Yaptığınız en büyük çılgınlık ? : Sakin bir hayatım var diyebilirim
Şu an ruhunun olmak istediği yer ? : Cennet
Hayatta en çok kıymet verdiğin insan ? : Ailem çok önemlidir ama annemin yeri ayrıdır.
Hayvan besliyor musunuz ? : Hayır.
Karşı cinste hoşlandığın tip ? : Sarışın,beyaz tenli,sigara&içki gibi kötü alışkanlığı olmayan,naif,narin bayanlardan hoşlanırım.
Benzetildiğiniz biri var mı ? : Yok
Aşk herşeyi affeder mi sizce ? : Ben affetmem.
Gelecek planlarınızı anlatırmısınız ? : Kendi işimin patronu olup internet cafe açmayı çok isterim.
Arkadaşlarınız ve Ailenizle iletişiminiz nasıldır ? : Gerekmedikçe kimseyle konuşmam sessiz,sakin,içime kapanık olduğum söylenir.
Örnek aldığınız kimse varmıdır ? : Babam
Röportaj Sistemi hakkındaki yorumlarınız nelerdir ? : Birbirimizi tanımak adına başarılı
Doğum Tarihi : 28/11/1993
Yaşadığı Şehir : Edirne
Memleket : Edirne
Meslek : Yiyecek İçecek Hizmetleri
Tuttuğu Takım : Galatasaray
Burcu : Yay
Hobileriniz : Bilgisayar,Seyahat Etmek
Fobileriniz : Yok
Forumdaki İlk Nick'i : Silence
Silkroad İle Tanışması : 2005 Yılında sınıf arkadaşlarımın ısrarı ile başladım
MaxiGame'i hangi amaç ile kullanıyorsunuz ? : Bilgi öğrenip,paylaşmak için
Nickinizi Nasıl Buldunuz ? : Google Translate'ye Sessizlik yazarak
Forumda ve Oyunlarda sizi kızdıran başlıca 3 kusurlu hareketi yazabilirmisiniz ? : • Türkçe'yi düzgün kullanmıyarak görüntü kirliliği yapanlar
• Ücretli Party için parayı alan masterların 5dk sonra oyundan çıkıp bir daha girmemeleri
• PvP Sırasında yendiğim kişilerin ' şans,lag ' gibi bahaneler söylemesi.
Hangi Spor dalı ile uğraşıyorsunuz ve neden o spor dalını seçtin ? : Orta okulda yüzme kursuna gitmiştim zevkli olduğu için ancak şuanda spor ile uğraşmıyorum.
Herhangi bir ünlünün hayatını yaşamak isteseydiniz bu ünlü kim olurdu ve neden? : Magazin ünlülerinin yalan hayatı yerine hiç ünlü olmamayı tercih ederdim.
Ne tür müzik dinlersiniz , en sevdiğiniz müzik'in ismi nedir ? : O anki ruh halime uyan hertürlü müziği dinlerim,en sevdiğim müzik Khaled'in ' C'Est La Vie ' isimli müziğidir.
Seyahat etmeyi severmisiniz , seyahat ettiğiniz yerler neresidir ? : Hemde çok,köken bulgaristan olduğu için kendimde çift vatandaşım her boş vaktim olduğunda bulgaristan'ı gezmeye giderim.(Sofia,Burgas,Haskovo,Asenovgrad,Kırdzhali,Dimitrovgrad,Harmanli,Svilengrad ve daha niceleri )
Memleket'imizde ise Çanakkale,Bursa,Zonguldak,Tekirdağ,İstanbul gezdiğim yerler arasında
Ayrıyetten Makedonya/Üsküp'te gezmeye doyamadığım yerler arasındadır.
Hayatınızda en çok gitmek,görmek istediğiniz yer neresidir ? : Joymax ofisini ziyaret edip,tüm çalışanlar ile tanışmayı çok isterdim
MaxiGame'de çalışan yönetimdeki kişiler hakkında yorumlarınız nelerdir?
Deepblue : Gerektiğinde bir patron gerektiğinde bir abi gibi sıcakkanlı davranan adamın hasıdır.İyiki bu forumu açtın ve sahibi sensin abi
Terk-i Diyar : Forumun acımasız admini
The Bright : Forumdaki acemiliğimi yok etmemde çok yardımcı oldu şuan bölüm görevlisiysem onun sayesindedir.Bana olan güveni için ona teşekkür ediyorum.
Ruthless : Hiç konuşmuşluğum yok sadece isminin Karaca olduğunu biliyorum.
KaRa : Şöyle,böyle...
Saint : Pek konuşmuşluğumuz yok ama iyiki yönetici
Yemek yapmayı biliyormusunuz ? : Karnımı doyuracak kadar biliyorum
En sevdiğiniz renk ? : Mavi
En sevdiğiniz şarkı ve nedeni ? :Khaled - C'Est La Vie & Nakarat çok hoşuma gidiyor
Yaptığınız en büyük çılgınlık ? : Sakin bir hayatım var diyebilirim
Şu an ruhunun olmak istediği yer ? : Cennet
Hayatta en çok kıymet verdiğin insan ? : Ailem çok önemlidir ama annemin yeri ayrıdır.
Hayvan besliyor musunuz ? : Hayır.
Karşı cinste hoşlandığın tip ? : Sarışın,beyaz tenli,sigara&içki gibi kötü alışkanlığı olmayan,naif,narin bayanlardan hoşlanırım.
Benzetildiğiniz biri var mı ? : Yok
Aşk herşeyi affeder mi sizce ? : Ben affetmem.
Gelecek planlarınızı anlatırmısınız ? : Kendi işimin patronu olup internet cafe açmayı çok isterim.
Arkadaşlarınız ve Ailenizle iletişiminiz nasıldır ? : Gerekmedikçe kimseyle konuşmam sessiz,sakin,içime kapanık olduğum söylenir.
Örnek aldığınız kimse varmıdır ? : Babam
Röportaj Sistemi hakkındaki yorumlarınız nelerdir ? : Birbirimizi tanımak adına başarılı