cenk1996
Daimi Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 22 Kas 2009
- Puanı
- 2
Arkadaslr silkroad r ye baslamayi dusunuyorum. Sbot felan alip cari botami birakaym yoksa taxi ile mi kasilayim? Yorumlarinizi bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
görevler derken bu görevler normal oynadığımız sroda yani isroda varmı ben centaurusta oynuyorum da ?
----------
Arkadaşlar ben bu görev işini anlamadım daha doğrusu şuan oynadığım oyun isro mu yoksa sro-r mi ? centaurusta oynuyorum ? görevler nasıl yapılıyo onu da bilmiyorum anlatabilecek varsa teşekkürler
Bende oynayacam inş yakında :dnc:centaurus isro serveri, bende orda oynuyorum :dnc:
Karakoldan alınan görevlerden bahsediyorum.görevler derken bu görevler normal oynadığımız sroda yani isroda varmı ben centaurusta oynuyorum da ?
----------
Arkadaşlar ben bu görev işini anlamadım daha doğrusu şuan oynadığım oyun isro mu yoksa sro-r mi ? centaurusta oynuyorum ? görevler nasıl yapılıyo onu da bilmiyorum anlatabilecek varsa teşekkürler
Bende oynayacam inş yakında :dnc:
----------
Karakoldan alınan görevlerden bahsediyorum.
Eğer hala varsa FGW ye gidip faded bead basabilirsin özellikle 30-70lv arasına git çok iyi sp kasabilirsin.Arkadaslar 70e kadar görevleri yapıcamda sp sıkıntısı olmucakmı ?
Görevler çok exp veriyor, genellikle kolay.Sp sorunu olursada FGW den ihtiyacını giderebilirsin.Ben 71lv e kadar görevlerle geldim gayet kolaydı hatta botsuz elle görevleri yaptımNasıl , kolay mı ? Zamanında sen çok girip yapmışsındır ki bilip söylüyosun bana karakoldan olduğunu ..
Hani mavi bir taş varya açıyorsun özel bir yere gidiyorsun kutu felan kesiyorsun talisman düşüyor orası.FGW ne oluyor?
En çok online kullanıcısı olan [R]Thebes serveridir.Benim için önemli olan ortamdır eğer yoksa ortam oluşabilecek çok kişinin olduğu serverdir o yüzden [R]Thebes'e başlayabilirsin.peki hangi serverde başlamalıyım sizce ? Playerı çok olan server hangisi ?
Google'a Silkroad FGW rehberi yaz biraz araştır ve öğren. Faded beadlar FGW'den çıkıyor.Bu faded bear işi nasıl oluyor bende yapayım sp gelsin azcık :=)