Antibiotic
Aileden
Evet Arkadaşlar Bugün Sizlere Magic Poptan Bahsedeceğim
Magic Pop Nedir?
Magic Pop Silkroadda Bulunan Bir Tür Şans Kartıdır.10 Silke Alınır ama Şansınız İyi Giderse Verdikleri 10 Silkten Pahalı Olabilir ha Tabi İşin Kötü Tarafı Bazen Pot Felanda Verebiliyor
Öncelikle Magic Pop Card Alıyoruz(10Silk)
Sonra Magic Pop Oynama Yerine Gidiyoruz(Görünümü Böyledir Her Şehirde Vardır(Genellikle Özel Ürün Dükkanı Adlı Npcnin Yanında Olur)
Tıklıyoruz Konuşmayı Başlatıyoruz ve Bir Pencere Geliyor Bu Pencereden Hangi İteme Magic Pop Oynamak İstiyorsak Seçiyoruz Sonra Oyunu Başlat Diyoruz(Örnek Olarak Ben Staff Seçtim)
Ardından İtem Kısmında İtemler Gözükecektir Ben Staff Seçtiğim İçin Staff Var . Hangi İtemi İstiyorsak Üstüne Tıklıyoruz Sonra Sarı İle İşaretli Yere Magic Pop Kartımızı Koyuyoruz.Ardından Oyna Butonuna Basıyoruz ve Magic Pop Kartımız Kutu Gibi Birşeye Dönüşüyor.Kutu Kırmızıysa Tutmuş Yeşilse Tutmamıştır
Çıkan Kutucuğumuzu Magic Pop Rehberi Gori Adlı Npcmize Götürüyoruz . Ticketleri Takas Et Butonuna Basıyoruz ve Kutucuğun Üstünde Adı Yazan İtemi Bize Veriyor
Magic Pop(Video)
Rehberin Sonuna Geldik Umarım Anlamışsınızdır Anlamadığınız Yerleri Sorabilirsiniz
Son düzenleme: