nolimit65
Banlanmış Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 5 Eyl 2009
- Puanı
- 34
Merhabalar arkadaşlar iyi ramazanlar dilerim iyi forumlar.
Şimdi değinmek istediğim konu şu olacaktır.
Silkroad online isimli oyunun 3-3.5 sene önce lisanslı bir şirketi olan Vietnam Silkroad'ın dosyaları çalındı.
Bu 3-3.5 sene bakıyorum hırsızlıkla alınan dosyalarla, oyun kuran kişilere bu işten para yiyen sitelere forumlara silkroad bitti diye çok yoğun bir kampanya güdüyorlar.
Silkroad artık oynanmaz eski keyfi yok diye.
Ama sonra bir bakıyorsun server açmışlar,serverı kapatmışlar silkroad halen açık ama silkroadı karalıyorlar.
Sonra diyorlar ki onlar şirket onlar çok büyük para kazanıyor,şöyle bahane böyle bahane.
Arkadaşım oyuncu haticeye bakmaz ki neticeye bakar.Senin oyunun kapandımı kapandı silkroad küçüldü ama halen 50-80k aktif kullanıcısı varmı var.
O zaman olay bitmiştir birader.
O şeyden iyi olmadığın sürece o şeyi eleştiremezsin.
Not:Bu yazdıklarım gerçekten meclis dışı genel şeylerdir kimse için yazmadım.
Kolay gelsin.
Şimdi değinmek istediğim konu şu olacaktır.
Silkroad online isimli oyunun 3-3.5 sene önce lisanslı bir şirketi olan Vietnam Silkroad'ın dosyaları çalındı.
Bu 3-3.5 sene bakıyorum hırsızlıkla alınan dosyalarla, oyun kuran kişilere bu işten para yiyen sitelere forumlara silkroad bitti diye çok yoğun bir kampanya güdüyorlar.
Silkroad artık oynanmaz eski keyfi yok diye.
Ama sonra bir bakıyorsun server açmışlar,serverı kapatmışlar silkroad halen açık ama silkroadı karalıyorlar.
Sonra diyorlar ki onlar şirket onlar çok büyük para kazanıyor,şöyle bahane böyle bahane.
Arkadaşım oyuncu haticeye bakmaz ki neticeye bakar.Senin oyunun kapandımı kapandı silkroad küçüldü ama halen 50-80k aktif kullanıcısı varmı var.
O zaman olay bitmiştir birader.
O şeyden iyi olmadığın sürece o şeyi eleştiremezsin.
Not:Bu yazdıklarım gerçekten meclis dışı genel şeylerdir kimse için yazmadım.
Kolay gelsin.