Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.
Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Silkroad-R de ibotu çalıştıramayan arkadaşlar için video
Sağolasın kardeş sayende 3-4 saat dc yemeden kastı sonra cıktım Benim Sorunum
HackShield SilkroadRyi acınca sro acılıyor sonra loaderden acılınca sro kapanmıyor 2. sro acılıyor 2tane sro ile duruyorum bende yardım lütfen
kaç gündür araştırıyorum silkroad-r de ibot açmaya çalışıyorum kafayı yiyecem arkadaş çok güzel paylaşmış birde programları paylaşsa ben hackshield sror yi bulamadım sro var bende sadece
kaç gündür araştırıyorum silkroad-r de ibot açmaya çalışıyorum kafayı yiyecem arkadaş çok güzel paylaşmış birde programları paylaşsa ben hackshield sror yi bulamadım sro var bende sadece