JCarlsberg
Aileden
Merhaba maxigame ailesi çok uzun zamandır bu forumda bulunan silkroadmax dönemlerinden beri bu forum içerisinde yer almış yıllardır takip eden biri olarak forumun eski düzeninde uzak kaldığını düşünüyorum ve daha`da uzak kalmamasını istiyorum zamanında böyle her yazılan söylenen yorumlar silinmezdi herkes seviyeli ve saygılı bir şekilde yorum yazar o yorumda özgür irade ile konularda yer alırdı şimdi görüyorum ki belli başlı bölümlerde yazılan her yorum siliniyor ve bunun adı konu temizliği oluyor madem böyle bir uygulama var silkroad tanıtım bölümleri yorumlara kapatılsın her kullanıcı parasını verip konu açıyorsa açsın konusunu bizlerde girip bakalım iyi yada kötü istediğimiz oyunları indirip oynayalım.
Şuan silkroad tanıtım bölümü bildiğiniz pof poflama bölümü gibi işlem görüyor bu maxigame ruhuna forumculuk ruhuna aykırı illa oyunların tanıtımlarına Allahım çok güzel oyun süper oyun haydi millet guildce başlıyoruz bu ne güzel server demek için mi yorum kısmı açık en ufak bir eleştiri en ufak bir yazı konu sahibi istemeyince konu temizliği adı altında siliniyor madem böyle yoruma kapatılsın her tartışma olmaz he kötüleme olmaz hemde pof pofculuk olmaz diye düşünüyorum silkroad tanıtım bölümü kuralları tekrar gözden geçirilmeli ve acilen yoruma kapatılmalı.
Bunlar benim fikrim saygı duyulursa sevinirim.
Şuan silkroad tanıtım bölümü bildiğiniz pof poflama bölümü gibi işlem görüyor bu maxigame ruhuna forumculuk ruhuna aykırı illa oyunların tanıtımlarına Allahım çok güzel oyun süper oyun haydi millet guildce başlıyoruz bu ne güzel server demek için mi yorum kısmı açık en ufak bir eleştiri en ufak bir yazı konu sahibi istemeyince konu temizliği adı altında siliniyor madem böyle yoruma kapatılsın her tartışma olmaz he kötüleme olmaz hemde pof pofculuk olmaz diye düşünüyorum silkroad tanıtım bölümü kuralları tekrar gözden geçirilmeli ve acilen yoruma kapatılmalı.
Bunlar benim fikrim saygı duyulursa sevinirim.