bogasan11
Daimi Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 22 Mar 2011
- Puanı
- 0
Beyler 29 levelim 30'a az kaldı Sivir oynuyorum ne zaman alsam adamlar alma diyip sövüyorlar Birde ben kafamda bi build yaptım Sivire earlyde full tank çıkıyorum Bide bu yüzden sövüp duruyorlar hayır yani feedlemeyi bırak tek başıma oyunu taşıyorum 11/0/15 gidiyorum report yiyorum Her farklı build kullanan noob mu oluyo şimdi
Az önce sivir ve varus bota gittik adam bana ana avrat sövdü neymiş efendim sivir alınırmıymış feedlicen felan felan gene tank kastım bide ordan sövdü Sonra baktım ilk 5dk de 3 kere öldü karşı adc'ye Ben ikisini tek başıma öldürdüm ve bu varus yüzünden oyun gitti Ve gene report göre ben oldum benim bi hatam var mı, niye böyle ön yargı ile yaklaşıyorlar anlamıyorum -,-
Az önce sivir ve varus bota gittik adam bana ana avrat sövdü neymiş efendim sivir alınırmıymış feedlicen felan felan gene tank kastım bide ordan sövdü Sonra baktım ilk 5dk de 3 kere öldü karşı adc'ye Ben ikisini tek başıma öldürdüm ve bu varus yüzünden oyun gitti Ve gene report göre ben oldum benim bi hatam var mı, niye böyle ön yargı ile yaklaşıyorlar anlamıyorum -,-