nolimit65
Banlanmış Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 5 Eyl 2009
- Puanı
- 34
Merhaba arkadaşlar,bir forum üzerinden günlük 28-30 tl kazandıran bir web sitesi aldım.Kazancın kaynağı google ad.
Sitenin konusu haber-bilgi şeklindedir.
Fiyat olarak 9000 tl verdim,site 2 senedir açık ve son 6 ay daki verilere göre her ay düzenli olarak günlük kazancını %2-5 arası arttırmış ve arttırmaya devam ediyor.
Sizce yatırımım doğrumu ?
Siz olsaydınız böyle bir yatırım yaparmıydınız ?
Şimdiden yorumlar ve tavsiyeler için teşekkür ederim.
------------------------------24.04.2017--------------------------------
Aldığım backlinkler ve facebook sponsorlu gönderilerden sonra günlük kazancım 42 tl ye kadar çıktı.
------------------------------29.04.2017--------------------------------
2 Tane içerik editörü tuttum ve bende çok aktif olarak özgün içerik eklemesi yapıyorum.Sosyal medya ya da gerekli önemi veriyorum.
Günlük 10-11 saat web sitemle uğraşmaktayım.Benim ekmek teknek olmuş durumda.
Her gün,elde ettiğim kazanç artıyor.Dünün tahmin sonucu 48 TL ile rekor kırdık.
------------------------------02.05.2017--------------------------------
Twitch den 2 yayıncıyla sponsorluk anlaşması yaptım.
Çok fazla hiti etkilemedi ama insanların kafasında yavaş yavaş kurumsal bir kimlik bırakmak için reklamı önemsiyorum.
Günde 5-10 tane içerik giriliyor sisteme.
Dünün tahmini günlük kazancı 50,68 TL olarak kayda geçti.
Bugün 2 saat önce bir arkadaşıma sistemden bahsettim ve 13 bin tl teklif etti,kabul etmedim.
Benim hedefim sistemi 3-4 ay daha büyütüp 70-80 bin tl arası satabilmek.
------------------------------10.05.2017---------------------------------
8 Günün ardından yeni bir güncelleme yapıyorum.
Sistemde herşey yolunda ve herşey istediğim gibi gidiyor.
Hergün belirli şekil de hitler artıyor ve artık direk hit olarak google hitinden önce geliyor.(Yani insanlar facebook'a girer gibi direk site adını yazıp giriyor)
Dünün kazancı 53,74 TL olarak geçti.Yani 8 gün önceki kazanca göre 3 tl artmış bulunmaktadır.
Sisteme verdiğim emeğin karşılığı alıyorum ve 4-5 ay sonraki hedefim şu anki günlük kazancının 4-5 katına çıkacağını düşünüyorum.Sistem biraz daha büyüsün ingilizce editör tutup yurtdışına da açılmayı düşünüyorum.
Sitenin konusu haber-bilgi şeklindedir.
Fiyat olarak 9000 tl verdim,site 2 senedir açık ve son 6 ay daki verilere göre her ay düzenli olarak günlük kazancını %2-5 arası arttırmış ve arttırmaya devam ediyor.
Sizce yatırımım doğrumu ?
Siz olsaydınız böyle bir yatırım yaparmıydınız ?
Şimdiden yorumlar ve tavsiyeler için teşekkür ederim.
------------------------------24.04.2017--------------------------------
Aldığım backlinkler ve facebook sponsorlu gönderilerden sonra günlük kazancım 42 tl ye kadar çıktı.
------------------------------29.04.2017--------------------------------
2 Tane içerik editörü tuttum ve bende çok aktif olarak özgün içerik eklemesi yapıyorum.Sosyal medya ya da gerekli önemi veriyorum.
Günlük 10-11 saat web sitemle uğraşmaktayım.Benim ekmek teknek olmuş durumda.
Her gün,elde ettiğim kazanç artıyor.Dünün tahmin sonucu 48 TL ile rekor kırdık.
------------------------------02.05.2017--------------------------------
Twitch den 2 yayıncıyla sponsorluk anlaşması yaptım.
Çok fazla hiti etkilemedi ama insanların kafasında yavaş yavaş kurumsal bir kimlik bırakmak için reklamı önemsiyorum.
Günde 5-10 tane içerik giriliyor sisteme.
Dünün tahmini günlük kazancı 50,68 TL olarak kayda geçti.
Bugün 2 saat önce bir arkadaşıma sistemden bahsettim ve 13 bin tl teklif etti,kabul etmedim.
Benim hedefim sistemi 3-4 ay daha büyütüp 70-80 bin tl arası satabilmek.
------------------------------10.05.2017---------------------------------
8 Günün ardından yeni bir güncelleme yapıyorum.
Sistemde herşey yolunda ve herşey istediğim gibi gidiyor.
Hergün belirli şekil de hitler artıyor ve artık direk hit olarak google hitinden önce geliyor.(Yani insanlar facebook'a girer gibi direk site adını yazıp giriyor)
Dünün kazancı 53,74 TL olarak geçti.Yani 8 gün önceki kazanca göre 3 tl artmış bulunmaktadır.
Sisteme verdiğim emeğin karşılığı alıyorum ve 4-5 ay sonraki hedefim şu anki günlük kazancının 4-5 katına çıkacağını düşünüyorum.Sistem biraz daha büyüsün ingilizce editör tutup yurtdışına da açılmayı düşünüyorum.
Son düzenleme: