Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle büyük kağanlarımız öyle büyük padişahlarımız beylerimiz olduki bunları 5 sıra içine sığdırmak saygısızlık olur ama bir gerçek var dünyanın en büyük lideri Türktür Türklerdir aksini iddia eden tarih sayfalarını biraz karıştırsın.
Hepsini saymışsın zaten.Biz Türkler askeri bir milletiz hükümdarlarımızın hepsi (son zamanlardakiler hariç) askerdir savaşçıdır ırkımız adına büyük işler yapmışlardır ancak dediğim gibi çok fazla var.Herkeze milletinin liderleri büyüktür benim içinde geçerlidir bu sadece ırkıma mensup kişiler beni ilgilendiriyor gerisinin bize hayrı dokunmadı.Hükümdarmı oluyor ille yani yakın geçmişe ait komutan,lider felan olmazmı? Biraz daha genişlet
----------
Neye göre büyük ama? Savaşlarına,kazandığı başarılara göremi? Yönetimine göremi?Kişiliğine göremi?
Hepsini saymışsın zaten.Biz Türkler askeri bir milletiz hükümdarlarımızın hepsi (son zamanlardakiler hariç) askerdir savaşçıdır ırkımız adına büyük işler yapmışlardır ancak dediğim gibi çok fazla var.Herkeze milletinin liderleri büyüktür benim içinde geçerlidir bu sadece ırkıma mensup kişiler beni ilgilendiriyor gerisinin bize hayrı dokunmadı.
Mustafa Kemal nezaman hükümdar oldu?1-Hitler
2-Mustafa Kemal Atatürk
3-George W Bush
4-Willam Jefferson Clinton
5-Vladimir Lenin
ve hitler
Mustafa Kemal nezaman hükümdar oldu?
ve hitler
ve hitler
Kusursuz bir insan yoktur.Benim için ırkıma faydası dokunmuş insanlarımızı sükunet içinde yaşatmışsa o benim için büyük bir liderdir.
Hiç bir lider 4/4 lük olamaz.Bir yönden eksiği vardır
Ersan aklımdakinin aynısını yazmışsın noktası virgülüne kadar aynı. Senin için düşündüklerimden bahsediyorumHükümdar sayılmazlar ama devlet liderleri sonuçta
1-)Lenin
2-)Stalin
3-)Ernesto Che Guevera
4-)Mao Zedung
5-)Abraham Lincoln