Arkadaşlar direk konuya giricem MF-4 Yerleştirme sıralamam 65464 şu an tutan üniversiteler ve bölümler şunlar 1. Meslek isteğim Elektrik Elektronik 2. Bilgisayar Mühendisliği 3. Makine mühendisliği 3'ünüde yapabileceğime inanıyorum, İstanbul'da Üsküdar da oturuyorum Nerde olursam olayım yine yurtta kalıcam fakat eve yakınlığı yine iyi olur malum İstanbul Kutlu Şehir. Tercihe yaptıgım da gelecek yerler;
1- İstanbul Medeniyet Üniversitesi , Elektrik-elektronik Mühendisliği
(Yeni bir üniversite bu bölüme ilk öğrencisini gecen sene aldı Akademik kadrosunda hiç profesör yok 1 doçent 3 yardımcı doçent var ve kampüsü daha tam bitmemiş )
2- Kocaeli Üniversitesi, Bilgisayar mühendisi (İkinci Ögretim )
ikinci ögretim olduğu icin şüphelerim var harç mevzusu hariç
3- Sakarya Üniversitesi, Bilgisayar Mühendisliği
Yıllardan beri güzel çalışmalar yapmış Toyota ile anlaşması olan aktif Teknokent'i olsun siber ağ da yaptığı calışmalar ile ilgi çekiyor.
(Lütfi Kırdar daki fuarda çoğu üniversite ile görüştüm farklı bir üniversitenin mühendislik bölümünde çok kaliteli bir akademisyenle görüştüm bilgisayar mühendisliği adına İstanbul da bir kaç üniversite tam burslu, Kocaeli ve Sakarya tutuyor sizce hangisine gitmeliyim diyince adamın Sakarya'ya git evladım demesi beni çok etkiledi)
4- İstanbul Beykent Üniversitesi, Makine Mühendisliği (Tam Burslu)
Siz hangisini tercih ederdiniz nedenlerini açıklayarak yazarsanız sevinirim.
1- İstanbul Medeniyet Üniversitesi , Elektrik-elektronik Mühendisliği
(Yeni bir üniversite bu bölüme ilk öğrencisini gecen sene aldı Akademik kadrosunda hiç profesör yok 1 doçent 3 yardımcı doçent var ve kampüsü daha tam bitmemiş )
2- Kocaeli Üniversitesi, Bilgisayar mühendisi (İkinci Ögretim )
ikinci ögretim olduğu icin şüphelerim var harç mevzusu hariç
3- Sakarya Üniversitesi, Bilgisayar Mühendisliği
Yıllardan beri güzel çalışmalar yapmış Toyota ile anlaşması olan aktif Teknokent'i olsun siber ağ da yaptığı calışmalar ile ilgi çekiyor.
(Lütfi Kırdar daki fuarda çoğu üniversite ile görüştüm farklı bir üniversitenin mühendislik bölümünde çok kaliteli bir akademisyenle görüştüm bilgisayar mühendisliği adına İstanbul da bir kaç üniversite tam burslu, Kocaeli ve Sakarya tutuyor sizce hangisine gitmeliyim diyince adamın Sakarya'ya git evladım demesi beni çok etkiledi)
4- İstanbul Beykent Üniversitesi, Makine Mühendisliği (Tam Burslu)
Siz hangisini tercih ederdiniz nedenlerini açıklayarak yazarsanız sevinirim.
Son düzenleme: