Evet arkadaşlar ben normalde çok içine kapanık biriyimdir kolay kolay özelimi anlatmam ama gerçekten artık dayanamıyorum ne yapmam gerektiğini siz sevgili ailemden konuyu gören herkesten yorum olarak destek ve bilgi almak için bu konuyu açıyorum. Şimdi olay bundan 5 yıl önce başladı bu kız benim bebeklik arkadaşımdı ben onu sevdiğimi 1 yıl söyleyemedim ve en son 6 şubat 2009 tarihinde söylemeyi başardım ve başladık. Aslında çok mutluyduk ama taaki aileler öğrenene kadar. Her ay her doğum gününde hediye aldım hiç öküzlük yapmadım tabiri caiz ise. Hiç kavga etmezdik tartışmazdık bile aileler öğrendi kızın babası beni 20 yıldır tanımasına rağmen kızı benden almak için herşeyi denedi üstüme dövsünler diye adam bile tuttu o derece yani kızı bakirelik testine bile götürdü. Böyle bi sonuçtan sonra babasıyla gidip adam gibi konuşmayı denedim ancak işe yaramadı en son babam öğrendi ve ayrılmamı istedi ben ise ayrılmamak için kendimi öldürürüm dedim sonra aileleri ikna etmeyi başardık nişanlandık çok mutluyduk bebeğimizin adını bile düşünmüştük ve bir gün bana hafiften soğuk davrandığını fark ettim ama umursamazdan geldim ve 3 gün sonrasında telefonda konuşmadığım kızlarla konuştuğumu ima ederek ayrılalım dedi bende peki sen bilirsin dedim ve o gece seni seviyorum diyerek telefonu kapattı ben o gece arkadaşlarla içtim kafam dağılsın diye ertesi gün barıştık ama hiç bömyle bişey yapmazdı durduk yere ve asıl olay ise bundan 2 hafta önce oldu bana bir telefon geldi telefondaki Aleyna'ydı aleyna ise onun en yakın arkadaşıydı ve benimde bebeklik arkadaşımdı seni aldatıyor dedi inanmadım çünkü Aleyna 2 sene önce beni seviyordu ayırmak için bi numara olabilir diye düşündüm. Ama ciddi ciddi konuşuyordu yapamzdı böyle bişey. 2 haftadır birlikte olduğu birisi var dedi kim dedim adını söyledi sonra ben nişanlımı aradım ve sordum kekelemeye başladı o anda anladıum sonra kendiside kabul etti sonra ben ihanet ettin dedim ama ağzımdan kötü birşey çıkmadı. Senide seviyorum onuda seviyorum gibi şeyler saçmaladı. Ayrıldım ve mutsuzluk başladı tabiki. Anılar, herşey başımı, kalbimi ağrıtmaya başladı. Kendimi öldürmeyi düşündüm ancak değermiydi onun için sevgimi hakketmeyen biri için değmezdi bu yüzden birşey yapmadım. Şimdi ben ne yapmalıyım sizce? Aldatıldım. Çocukla görüşmeyi düşünüyorum ancak kendimi tutamayıp öldürürüm diye bu yolu izlemeyi düşünmüyorum bir planım var.
Planım ise aslında böyle bişeyin asla olmamasına rağmen şu şekilde : Aleyna'ya ben çok tepki gösterdim zamanında bende aldattım onu 2-3 kızla çıktım ve onlarla bazı erkeklik ihtiyaçlarımı giderdim ona bunu benim söylediğimi söyleme sarhoşken söyledi dersin diyip onun aklına bu fikri sokmak. Çünkü o çocuktan ayrılmışlar bunun haberini dün aldım. Aradan 3-4 gün geçtikten serenle buluşmak istediğimi söyleyip yüzüne; bak sende yaptın bende yaptım sen nasıl duygu ihtiyaçlarını o çocukla giderdiysen bende bazı ihtiyaçlarımı kızlarla giderdim zamanında eğer hatalarımla beni kabul ediyorsan bende seni kabul ederim sıfırdan başlayalım istersen diyeceğim. Eğer kabul ederse ki kabul edeceğini düşünüyorum 1 2 hafta normal devam ettikten sonra bi gün bi kızı eve atıp Aleyna'ya ona bizim evde konuşacağımızı söyleyeceğim ve onuda yanında getir diyeceğim tabiki Aleyna'nın herşeyden haberi olacak ve o geldiğinde bizi öyle görecek çıplak değilde yarı çıplak diyelim ve ondan sonra yaşadığım acının fazlasını yaşayacak. Bu plan ile ya bi süre sonra bana geri dönecek pişman olup yada yok olup acılar içinde gidecek.
Şimdi sizin düşünceniz nedir ? Ben ilişkide ne hata yapmış olabilirim? Yaptığım plan iyimi ? Sizin varsa planınız yapabileceğim mantıklı birşey söylerseniz sevinirim. Yanlız kız hakkında kötü şeyler yazmazsanız sevinirim her ne kadar bana ihanet etmiş olsada bana yakışmaz laf ettirmek ve etmek. Amacım sadece çektiklerimi çekmesi ve bi ihtimal yapacağım bişeyle hem hatasını tamamen görmesi ve dönmesi.
Teşekkür ederim yorumlarınızı bekliyorum abilerim, kardeşlerim.
Planım ise aslında böyle bişeyin asla olmamasına rağmen şu şekilde : Aleyna'ya ben çok tepki gösterdim zamanında bende aldattım onu 2-3 kızla çıktım ve onlarla bazı erkeklik ihtiyaçlarımı giderdim ona bunu benim söylediğimi söyleme sarhoşken söyledi dersin diyip onun aklına bu fikri sokmak. Çünkü o çocuktan ayrılmışlar bunun haberini dün aldım. Aradan 3-4 gün geçtikten serenle buluşmak istediğimi söyleyip yüzüne; bak sende yaptın bende yaptım sen nasıl duygu ihtiyaçlarını o çocukla giderdiysen bende bazı ihtiyaçlarımı kızlarla giderdim zamanında eğer hatalarımla beni kabul ediyorsan bende seni kabul ederim sıfırdan başlayalım istersen diyeceğim. Eğer kabul ederse ki kabul edeceğini düşünüyorum 1 2 hafta normal devam ettikten sonra bi gün bi kızı eve atıp Aleyna'ya ona bizim evde konuşacağımızı söyleyeceğim ve onuda yanında getir diyeceğim tabiki Aleyna'nın herşeyden haberi olacak ve o geldiğinde bizi öyle görecek çıplak değilde yarı çıplak diyelim ve ondan sonra yaşadığım acının fazlasını yaşayacak. Bu plan ile ya bi süre sonra bana geri dönecek pişman olup yada yok olup acılar içinde gidecek.
Şimdi sizin düşünceniz nedir ? Ben ilişkide ne hata yapmış olabilirim? Yaptığım plan iyimi ? Sizin varsa planınız yapabileceğim mantıklı birşey söylerseniz sevinirim. Yanlız kız hakkında kötü şeyler yazmazsanız sevinirim her ne kadar bana ihanet etmiş olsada bana yakışmaz laf ettirmek ve etmek. Amacım sadece çektiklerimi çekmesi ve bi ihtimal yapacağım bişeyle hem hatasını tamamen görmesi ve dönmesi.
Teşekkür ederim yorumlarınızı bekliyorum abilerim, kardeşlerim.
Son düzenleme: