Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aatroxu oynayabiliyonmu bare ?Solo Aatrox Adc Vayne
birazdan maç sonucuna bakarsın şuan oynuyorumaatroxu oynayabiliyonmu bare ?
hmm tamam peki ondada bot almayıp bot alan bir mundonun peşinden baseden barona kadar koşup sonra diğer takım tarafından öldürülüyormusun acaba ? bunun açıklaması yoktur.
birazdan maç sonucuna bakarsın şuan oynuyorum
evet öldügüm için skora bakabilirsin caner kardeşhmm tamam peki ondada bot almayıp bot alan bir mundonun peşinden baseden barona kadar koşup sonra diğer takım tarafından öldürülüyormusun acaba ? bunun açıklaması yoktur.
her maçta karşına oynamayı bilen gelcek diye bir kaide yok karşında mundo varken 1/9
evet öldügüm için skora bakabilirsin caner kardeş
onda aatroxmu oynadım saçma sapan konuşma ? garen istedin aldık adam ağır counter çıktı senide biliyoruz caner neyse konuyu kirletmeher maçta karşına oynamayı bilen gelcek diye bir kaide yok karşında mundo varken 1/9
onda aatroxmu oynadım saçma sapan konuşma ? garen istedin aldık adam ağır counter çıktı senide biliyoruz caner neyse konuyu kirletme
ben diyorumki adamın konuyu kirletme yok rahat durmaz durmaz kurt varevet sen solo topsun 1/9 ben sup 0/3/2 arada baya fark var