Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tmm tesekkur ederım
çok güzel yardım ediyorsunuz millete En iyisi kendine bir bilgisayar daha bul ve ordan yapacağını yap diyosunuz hiç de yardımcı olmuyosunuz yani ..Sitemizde Multi client yok diye biliyorum. Araştır, eğer bulamaz isen google amca yardım eder. Ama ordakilerde genellikle trojenli olduğu için hack yersin. En iyisi kendine bir bilgisayar daha bul ve ordan yapacağını yap
çok güzel yardım ediyorsunuz millete En iyisi kendine bir bilgisayar daha bul ve ordan yapacağını yap diyosunuz hiç de yardımcı olmuyosunuz yani ..
1. denedim olmadı gene aynı hata 2. yi yapmam 1 oyun için o zmn salla gitsin böle oyun olmaz olsun...
S.a dostum bnm derdim çok büyük hemen anlatayım
Oyuna giriyorum Sorun yok
ID PW yazıorum Sorun yok
Çara tıklıyorum Girmeye Başlıyor Sorun Yok
ama en önemlisi oyundayım adamla takılıyorum çat diye 24 saat ban yiyiorum
visür prog. kapattım başşarısız
Ip deiştirdim normal yaptım başarısız
1 lwl çar da ban yedi 64 lwl çar da ban yedi virüs var diyorlar ama Nod 32 son sürüm FULL güncel var tarama yaptım virüsleri sildim oyuna girdim onda da ban yedim internette araştırmasınıda yaptım erkesin başında var bu sorun ama çözümü yok snrm
bilgisayarımda eskiiden oynuyordunn knight sroya döndüm sonra tkrr knight a başladım şimdi vaziyet bu çözümünü bul üseni teşekküre boğayım elimden an ca bu ge lir :rbk:
saol en iyisi oyunu bırakmak uğraşmicam bunlarla xD
arkadasın hatasının aynısı bende de var aynılarını bende yaptım lütfen yardımcı olun arkadaslar lütfennnn
S.a dostum bnm derdim çok büyük hemen anlatayım
Oyuna giriyorum Sorun yok
ID PW yazıorum Sorun yok
Çara tıklıyorum Girmeye Başlıyor Sorun Yok
ama en önemlisi oyundayım adamla takılıyorum çat diye 24 saat ban yiyiorum
visür prog. kapattım başşarısız
Ip deiştirdim normal yaptım başarısız
1 lwl çar da ban yedi 64 lwl çar da ban yedi virüs var diyorlar ama Nod 32 son sürüm FULL güncel var tarama yaptım virüsleri sildim oyuna girdim onda da ban yedim internette araştırmasınıda yaptım erkesin başında var bu sorun ama çözümü yok snrm
bilgisayarımda eskiiden oynuyordunn knight sroya döndüm sonra tkrr knight a başladım şimdi vaziyet bu çözümünü bul üseni teşekküre boğayım elimden an ca bu ge lir :rbk: