MagicPower
Üye
Merhaba Arkadaşlar,
Yeni açtığım charda sp kasarken birşey farkettim. Belki çoğunuz biliyorsunuz ama bilmeyenler için iyi olur diye düşündüm (Bu yönden değerlerdirin lütfen...). Şimdi onu size açıklayacağım...
Bildiğiniz gibi her serverde sp kasanlar için ong taxiler oluyor (1-10, 1-15, 1-20 lvl gibi). Bu taxiler en fazla bizi 20 lvl'e kadar idare edebilir. Örneğin Fire / Light / Cold Nuker kasmak isteyen birini düşünelim. Bu adamın 30 lvl'e kadar hiç atak skilli olmayacak. Bu adamın taxiye girmesi lazım. 18 lvl olduğunda free taxi bulamayınca ne yapacak peki?? İşte bunu açıklıyorum:
Çoğumuz onglardaki botları görmüşüzdür. Genelde nuker ve wizard olurlar ve isimleri şöyle olur: shjkns, cnjrt, lkhrtyu, xbxjdf gibi İşte bu charları gördüğümüz an yanlarına gideceğiz ve etraflarında dolanmaya başlayacağız. Ve sonunda (partilerinde boş yer varsa) parti isteği gönderecekler. Ve işte beleş ong taxi
Belki yavaş kasabilirler. Ama bunu dediğimiz anda çok sevdğim bir atasözü devreye giriyor: Vinegar that costs nothing is sweeter than honey.(Bedava sirke baldan tatlıdır) ispis
Arkadaşlar, bunu çoğunuz biliyor olabilirsiniz. Şöyle düşünün 999 kişi bilir 9 kişi bilmez. O açıdan değerlendirin.