krmfrnc
Banlanmış Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 28 Ocak 2012
- Puanı
- 65
Deleted...
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya oyuna giripte resim cekmek cok agrima gidiyorResim gene karadan haydaa
Bir iş yapıyorsun bari doğru yap. Reklam yapacam diye içine etmişin kodların. ddj ye farklı kodlara farklı isim girmişin, kaç gündür bunu eklemek için uğraşıyorum. Deneyip yaptıysan at kardeşim yapmadıysan atma. yine de emeğine sağlık.
spiderman toplayıcı pet göremedim orda :S
Onunla hiç alakası yok dostum sorunsuz çalışıyor fakat f10dan alman gerekiyor,
bak bendede böyle oldu
spiderman toplayıcı pet göremedim orda :S
ne demek istediğini anlamış değilim haala
Farklı bir pet kodla çıkarttım böyle f10dan almasın bazı petleri ama f10da buglu bazen sorunsuz alıyor bazende almıyor o biraz can sıkıcı
ne demek istediğini anlamış değilim haala
çok garip bilgi için tşk npc ekleyip deneyim hemen
Diyorumki güzel kardeşim sen spider pet alıp kullanmak istiyorsan f10dan alıcaktın item mall'dan normal kodla çıkınca açmıyor gorill denedim biraz önce npcden alınca açıyor kodla alınca açmıyor
npc ekledim aldım yine açılmadı
Diyorumki güzel kardeşim sen spider pet alıp kullanmak istiyorsan f10dan alıcaktın item mall'dan normal kodla çıkınca açmıyor gorill denedim biraz önce npcden alınca açıyor kodla alınca açmıyor
benim bi hata var yardımcı olur musun anlıyorsan bu işten herşey tamam ekledim oyunda pet açılmıyor sence neden?Ellerine sağlık pc kaldırsa indirip kuracağım serveri bu peti eklemekde bi hoş olurdu
benim bi hata var yardımcı olur musun anlıyorsan bu işten herşey tamam ekledim oyunda pet açılmıyor sence neden?
sen kendin mi ekledin ?
Vala bende çalışıyor