☺MaxiGame☻
Banlanmış Üye
Öncelikle iyi forumlar. Bundan 3 gün önce superonline abonesi oldum ertesi gün modemi gönderdiler ve sonraki gün internet kullanıcı adı ve şifresini uzun uğraşlar sonucu alarak internet bağlantım geldi. Fakat ben abone başvurusu yaparken bulunduğum konum fiberi desteklemediği için kesinlikle 16mb yalın internet olsun demiştim satış bölümündeki kadın adres bilgilerimi alarak 'bulunduğunuz yer 16mb'i destekliyor fakat ilk 8mb ile başlatalım sonradan geçiş yaparsınız direk 16mb ile başlatmıyoruz' dedi. Bende tamam deyip imzayı attım. İnternetim geldiğinde 8mb den gayet iyi verim alıyordum ve 16mb için aradığımda bana aynen şunu söyledi 'bulunduğunuz konum 16mb desteklemiyor hatta 8mb bile zor alıyorsunuz'. Uzun tartışmalarım sonucunda 16mb'e yükselttiler. Hız testi yaptım hemen ve hızım 10mb görmeye başladı. Bu şekilde 2-3 saat kesintisiz aynı hızda devam etti internetim ve sonra birden kopmalar oldu, hızım 5mb'e kadar düştü (Sanki bilerek yapılıyormuş gibi). Kısaca bana dün geceyi zindan ettiler. Anlamadığım nokta neden ilk başta 10mb rahat alırken birden 5'e düşüp kopmalar oluyor ? Kasten yapılmış hissi veriyor ki öyle olduğuna eminim. ttnet'ide aradım onlarda eviniz 16mb destekliyor dedi ve bizim sokaktada çoğu kişi 16mb kullanıyor. Ben neden 10mb alıyorum ? Çok sinir oldum ve bu konuda ne yapacağımı bilmiyorum. Eğer forumda benim yaşadıklarımı yaşayan yada bilen birileri varsa yardım ederlese sevirim. Evim santrale 5dk yürüme mesafesi.