Keep Calm Party On
Daimi Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 17 Ağu 2013
- Puanı
- 4
Merhaba arkadaşlar bundan bir kaç sene önce youtube işiyle uğraşıyordum 150 TL biriktirip ban yedikten sonra bu işlerden el ayak çekmiştim can sıkıntısı uğraşacak birşeyler arıyorken aklıma geldi vinedan younowdan scorpdan bir kaç video derleyip telif uyarısı yememek için montajladım herhangi bir sorun olmadı fakat videolar izlenmesine rağmen 0,1 kuruş dahi eklenmiyor adsense 5 gün oldu tahmini kazanç hesaplama sistemi falan mı değişti aylık falan mı hesaplanıyor yada biryerlerde hata mı yapıyorum ?
düzenleme: normalde 1 tık dahi olsa tahmini kazanç artıyordu diye hatırlıyorum herhangi bir telif uyarısı almadım fakat derlediğim videolar başka kanallarda da yayınlanıyordur diye düşünüyorum kazancın direk onlara gitmesi gibi birşey söz konusu olabilir mi ?
düzenleme: normalde 1 tık dahi olsa tahmini kazanç artıyordu diye hatırlıyorum herhangi bir telif uyarısı almadım fakat derlediğim videolar başka kanallarda da yayınlanıyordur diye düşünüyorum kazancın direk onlara gitmesi gibi birşey söz konusu olabilir mi ?
Son düzenleme: