Captain Meta
Aileden
Beyler kardeşime laptop alıcam ama tek tek parça araştırıcak vaktim bütçe yüksek olsa kendi bilgisayarımdan alıcaktım ama malesef max 1500 bütçe var kullandığınız beğendiğiniz 1500 altı laptopları söyler misiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne amaçlı kullanıcak kardeşin Mertcan ?
Çok iyi bende bunu bakıyordum ekran kartıda gayet iyi.
Bende ekran kartı 820m modeli var HP marka.Fifa 15 kasmadan yüksek derecede oynuyorum.NBA 2k15'i oynadım kasma olmadı.Bu modeli ile Fifa 16 rahat oynatır.Baktığın zaman markası da sağlam.Eğer daha iyi bir model çıkmazsa karşına bunu kaçırma derim...
PC Depo'dan 920m ekran kartılı versiyonu aldım piyasa fiyatının 400 lira altına gayet iyi kasa ısınma felan yaparmı bilmiyorum kullanıcı yorumlarında geçmiyordu birde iphone 5 almayı planlıyorum ama ondan bi bilgin varmı?
4 ram 5.nesil i5 940m versioyunu bugün 1.400TL aldım kardeşime umarım dediğin gibi iyidirBen yaklaşık 9-10 aydır Asus X555-LN (i7 işlemci, Nvidia GT 840M ekran kartlı) modelini kullanıyorum ve gayet memnunum. En önemli özelliklerinden biri de ısınma yapmaması, yaptığı zamanlarda da hissettirmemesi. Şuan sıfır fiyatı ne kadar bilmiyorum ama (Ben aldığım zaman 2.800TL olması lazımdı) temizinden 2. el olarak alabilirsin.
Telefon ile yakından veya uzaktan hiç bir alakam olmadığı için yanlış bilgi vermek istemem.Telefon diyorsak @Deepblue Ümit abi yardımcı olur
4 ram 5.nesil i5 940m versioyunu bugün 1.400TL aldım kardeşime umarım dediğin gibi iyidir
----------
Aynen ümit abi baya bi telefon değiştirdi
@Deepblue ne diyosun abi?
iPhone 5 alacağına 5S al. Aralarında fiyat olarak çok fark yok ama özellik, donanım ve performans olarak çok fark var.