Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rakibe göre sinir bozucu ama karakter oynaması cok iyi deli ediyorum zehiri vurdummu tak die
Frozen bide morello kim cikiyorduteemoya liandry çıkmayan bir yeni nesil gelişiyor allahım sen bizi koru
morello çıkılır frozende çıkılır ama liandrysiz mantar dizmenin anlamı yok frozeni aps kastığım zaman yapardım + takımda tank olmayınca + bide zevk veriyor oloom
Frozen bide morello kim cikiyordu
Teemo jungle op
ezo sen önceden liandrymi biliyordun ben söyliyene kadar noob. direk frozen + morello cikiyordun gel basla yine duo atak birlikte tr serverindemorello çıkılır frozende çıkılır ama liandrysiz mantar dizmenin anlamı yok frozeni aps kastığım zaman yapardım + takımda tank olmayınca + bide zevk veriyor oloom
1 senede anca öğrendik qnq xd olm frozen tank için çıkıyordum diyorum ya bi süre oynamam silverda ss nin anlamını bilmeyen şahsiyetsiz veletler var
ezo sen önceden liandrymi biliyordun ben söyliyene kadar noob. direk frozen + morello cikiyordun gel basla yine duo atak birlikte tr serverinde
earlyde sıkıntı çekersin fakat en azından q var ayrıca küçükleri öldürürsen büyükleri kaça kaça damage yemeden bile öldürürsün ganklarıda sağlam olur speedi var q su var en önemlisi e si varTeemo junglein gideri. Oldugu dusuncesindeyim gank atamaz ama karsi jungleyi oyundan dusurebilir dk basi mantara oturdunuzu dusunsenize junglenizde
Galaxy Nexus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi