darkmoon
Daimi Üye
Selam arkadaşlar, dün uzun süre önceki bir düşünceyi simdi tekrar sunmak istiyorum. Bu sadece ve sadece burdaki üyelere bir şey yapabilmek icin. =) Suan kurulu ve ''çalısan'' bir Server var. her şey blizzlike yani her şey daha orijinal'ine yakin demektir bu eger bana sorarsanız bütün Serverler icin geçerlidir, DBedit meraklular dikkat etsin:drym Bu Server suan 3.3.5a versiyon üzerinde calişiyor ama son versiyon üzerinde proje dosyalarim var. eger devam edilirse bu 2 yeni race secimi demektir İlk basta 30-50 kisi max düşünüyorum, eger sorun olmassa 1-2 hafta test amaclı açik kalacaktır bu fazla büyük olursa pek takip edilebilecek gibi gelmiyor bana herkese açik olacaktır. ancak bu sadece limiti belirleyene kadardir. eger herkesi almak icin yeterli kapasitem olmaz ise ve gerçekten oynanılacak ise VPSe geçmeyi düşünüyorum. Simdi bana bu Serveri test etmek isteyenler bana özel mesaj'dan mesaj atsunlar size üyelik alimi icin olan linki yollayacağım. [BILGI]Açıldığında tabi modlar lazım olacaktır, modlugu düşünenlere; * Oyunu bilmeli en azından temelini, modluk / commandlar creature yaratma vs. gibi seyler basit olduğu icin kolay bir şekilde öğrenilebilir. * Eventler, train area'lar, görünüm vs uzeri calismaya motiv olmali Herkes icin not: * Saygılı olmalıdır! saygısızlık kabul edilmeyecektir ve derecesine göre ip ban verilecektir. "dövüş" oluşabilir ama seviye ve saygımızı kaybetmeye hicbir sekilde gerek değildir. sadece bir oyun unutmayın:nse: [/BILGI]
saygilarimla
[bilgi] PlayerCap: 0 / 50[/bilgi]
saygilarimla
[bilgi] PlayerCap: 0 / 50[/bilgi]
Son düzenleme: