Muhabir
Daimi Üye
Adı Soyadı : Barış ÖZCAN
Yaşadığı Şehir : Kocaeli
Memleket : Erzurum
Meslek : Öğrenci
Tuttuğu Takım : Galatasaray
Burcu : Terazi
Hobileriniz :Basketbol oynamak, kitap okumak, yazı yazmak .
Fobileriniz :Araç içerisinde sıkışmış/nefessiz kalmak. (kaza denilebilir)
Forumdaki İlk Nick'i : Eien*
Silkroad İle Tanışması : Klasik, internet cafede oynayan kişilere merak salarak öğrenmiştik.
MaxiGame'i hangi amaç ile kullanıyorsunuz ? : İlk kayıt olduğum zamanlar bilgi almak amaçlı kullanıyordum sadece.Zamanla geliştim, ilerledim ve gerek bilgi almak/vermek ve bir nebzede olsada eğlenceyi tattırma aracı olarak kullanıyorum.
Nickinizi Nasıl Buldunuz ? : Sadece yeni bir nick arayışına girdim ve öneri sonucu hoşuma gitti.
Forumda ve Oyunlarda sizi kızdıran başlıca 3 kusurlu hareketi yazabilirmisiniz ? : Düşünceye/fikirlere saygısız olmak, söylemlerimin çarptırılması.
Hangi Spor dalı ile uğraşıyorsunuz ve neden o spor dalını seçtin ? : Basketbol.İlgi duymayı geliştirmek, vücudu geliştirmek ve refleksleri hızlandırmak amaçlı.
Herhangi bir ünlünün hayatını yaşamak isteseydiniz bu ünlü kim olurdu ve neden? : Sanırım kimse olmazdı ya.
Ne tür müzik dinlersiniz , en sevdiğiniz müzik'in ismi nedir ? : Yerine göre değişiyor yahu.Kulağa hoş gelen müzikleri dinlerim.Sevgi olarak Vay Be diyebilirim bu aralar.
Seyahat etmeyi severmisiniz , seyahat ettiğiniz yerler neresidir ? : Evet. Erzurum, Manisa, Çanakkale.Toplantılar için gittiğim birçok yer daha var.
Hayatınızda en çok gitmek,görmek istediğiniz yer neresidir ? : Rusya ve Fransa olurdu sanırım.
MaxiGame'de çalışan yönetimdeki kişiler hakkında yorumlarınız nelerdir?
Deepblue :Atılganlığı ve üretgenliğini her zaman sevmişimdir.Bazı düşünceleri her ne kadar bazen ters düşse de düşünerek ve bilerek yazdığı için her zaman desteklemişimdir.
Terk-i Diyar :Forumun neredeyse en çok korktuğu o adam.Biraz derinlere inildiğinde ne kadar sakin ve sıcakkanlı olduğu anlaşılır.Aslında Ümit abinin emaneti olduğu için tedbirli davranıyor.
BlackStyle :Ben bu adam hakkında ne yazacağımı bilmiyorum.Çok düşündüm ama bulamadım.
Ruthless :Duruşu ve düşünceleri ile beni zaman zaman etkilemiştir.
KaRa :Vsro ustası olarak biliniyor zaten kendisi.İşinin ehli.Severim adamı.
-Comandante :Melik yerine göre espri yapar ve beni güldürmeyi başarır.
Saint : Sessiz ve sakin biri olarak biliniyor.Onun altında bir şey yatıyor mu acaba? Tey.
Yemek yapmayı biliyormusunuz ? :Evet.
En sevdiğiniz renk ? : Mavi.
En sevdiğiniz şarkı ve nedeni ? : Yukarıda belirtmedim mi zaten?
Yaptığınız en büyük çılgınlık ? :Birçok kişiye anlattığım birkaç şey var.Onların haricinde yazayım bugün.Birgün otostop çekerek 10 araba durdurdum ve arabanın şoförüne arabayı dikkatli kullanmalarını tembih edip arabaya binmemiştim.Tabii çok sinirlenenler oldu.Dayak? Yok yok.Bir diğeri; Şehir hatları vapurunda yere havlu serdim ve üzerinde güneşlendim.Herkes bakıyordu ya, utanılacak durum var ama benim için yoktu zaten iddiaya girmiştik.Neyse uzattık yav.
Şu an ruhunun olmak istediği yer ? : Serin, sakin ve mütebessüm bir eda.
Hayatta en çok kıymet verdiğin insan ? : Annem.
Hayvan besliyor musunuz ? : Maalesef.
Karşı cinste hoşlandığın tip ? : Genel bir şey yok.Madem sordunuz cevap verelim.Saçları ve görünümü olabilir.
Benzetildiğiniz biri var mı ? : Var.
Aşk herşeyi affeder mi sizce ? : Yoook be.
Gelecek planlarınızı anlatırmısınız ? : Arkeoloji mühendisliği ve dil bölümü okuma planlarım var.Aynı zamanda oyunculuk için çalışmalar sürüyor.
Arkadaşlarınız ve Ailenizle iletişiminiz nasıldır ? : Gerek ailem, gerekse arkadaşlarım ile hiç samimi değilim.Ve bundan yakınıyor herkes.Bu durumdan yakınanları karşıma alıp bir bir konuştuğumda herkes hak veriyor.Şuan için çok iyi diyebilirim.
Örnek aldığınız kimse varmıdır ? : Yoktur.
Röportaj Sistemi hakkındaki yorumlarınız nelerdir ? : En azından bilgisi/düşüncesi/fikri olmadığı kişiler hakkında az çok yargıları kırar ya da yargıları tam olgu oluşturacak şekilde bir sistem bu, açıkçası hoşuma gidiyor.