Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.
Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Malesef daha çok sup ve tank ağırlıklı diyebilirim. Hiç Apc olarak denemedim skillerinden yorumlicak olursam öyle etkili vuracağı bi ultisi var ultide hedefe doğrudan kullanılmıyor. Adamın kafa atması lazım ultiye bi nevi Blitzin bi üst modeli diyebilirim ordan anla işte
Malesef daha çok sup ve tank ağırlıklı diyebilirim. Hiç Apc olarak denemedim skillerinden yorumlicak olursam öyle etkili vuracağı bi ultisi var ultide hedefe doğrudan kullanılmıyor. Adamın kafa atması lazım ultiye bi nevi
Ultisi çok bi işe yaramıyo ya anca kule altı daldıkları zaman işe yarayabilir yoksa kendi etrafına çıkartıyo onu dediğiniz gibi adamın ultiye kafa atması lazım ama o kendi takımından adamı yanına çekme olayı hoşuma gitti shield veriyo bide çok hoş
Yani destek herosu olarak oynayabilirsin haritayı totemlersin. Ne bilim kaçan rakipleri yakalayabilirsin. Takım arkadışının kaçışına veya korunmasına yardımcı olablirsin bu tarz şeyler yani
yok öle darius gibi uçup parçalayan bi hero değil sen kill almıcaksın daha doğrusu yanindaki adc ye bırakıcaksın sana göre değil ilerde anlarsın faydasını