• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

    Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Total War: Attila The Geats (Geyatlar) Rehberi

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan IMLEGEND
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

IMLEGEND

Aileden
Aktiflik
K.Tarihi
23 Nis 2009
Mesajlar
9,353
Puanı
152
Konum
Damn Of Hell
maxigamebanner1.png

maxayrac3.jpg

BAYRAK

100px-Geats_flag.png


HARİTA

Geats_Map.png


ASKERİ BİRLİK

700px-TWA_Faction_Geats_.png


Geyatlar

"Efsanevi Beowulf'un soyundan gelen Geyatlar, ünlü kahramanın tüm cesaretini ve korkusuzluğunu sergilerler."

İsveç diyarının güney ucundaki mevkilerinden tüm kuzey avrupaya denizden ulaşım imkanları vardır, bu da onlara hiç korkuya kapılmadan sık sık akınlara girişmelerine ortam hazırlar. Bu maceraların en ihtişamlıları Geyatların zengin sözlü edebiyatında yer bularak liderlerini ölümsüzleştirir ve sonraki nesillere şan ve şöhret aramaları için ilham verir.

Hunların avrupaya gelişi birçokları için felaket anlamına gelirken, Geyatlar içinse bu sadece başka bir fırsat demekti. Kralları Gizur, Roma'ya karşı Gotların yanında altın karşılığı savaşmak için orta avrupaya kendi öncülük ettiği bir askeri kuvvet gönderdi. Orada, güneydekilere en yüksek fiyattan satılmak üzere elde edilecek zengin ganimetler vardı. Kriz bu verimli topraklarda yayılıyordu ve Geyatlar bundan karlı çıkmak için bu toprakların kalbinde bulunmaya kararlıydılar.

Diğer İskandinav kabileler gibi akın yapmak için doğan Geyatlar, felaketten nasıl kar edeceklerini çok iyi biliyorlardı. Ayrıca zorlu insanlardı ve adeta soğuğa karşı duyarsızdılar, ve karda savaşmaktan haz alıyorlardı.
 
Geri
Üst