(Satıldı) TR # Altın 1 # Hesap ( %60 Fiyat Düştü)
Karaterin olduğu Server : TR
• Karakter LVL : 30 LVL
• Lig : Altın 1
• İstenen ücret : 120 TL (Fiyat Düştü Pazarlık Yoktur.)
• Alışveriş Yöntemi : Banka Havale, veya MaxiGame Aracılık. (Havale konusunda güven sağlanılabilir.)
• E-mail Koruması : Hotmail(Hesaba ait, sorunsuz email'i ile teslim edilecektir.)
Iletişim Bilgileri :
• Ad ve Soyad : Volkan SÖZERİ
• Yaşadiği Şehir : İzmir
• GSM : 0553 885 2774 Gmail : volkansozeri95@gmail.com veya Facebook üzerinden konuşulup verilebilir. Buradan ulaşabilirsiniz
[UYARI] CS:GO 80 TL ve üzeri İtem teklifleri değerlendirilebilir, üzeri tamamlanabilir. harici
teklifler ile ilgilenmiyorum.
[/UYARI]
Hesaba Ait Resimler :
Karakterin Ligi
( Platin Çerçeve ve Şanlı Graves Kostüm & Şanlı Totem Görünümü ve Sihirdar Simgeleri Mevcuttur ) ( 09.12.2017 01:29 Güncel )
Hesapta bulunan şampiyonlar & Sihirdar Simgeleri ( Şampiyon listesine Vel Koz ve 3-5 ek şampiyon eklenmiştir )
Hesapta bulunan Dress(Skin) Kostümler
Rün Ekranı
Ganimet Ekranı
Hesap üzerinde Harcanılan Riot Point Tutarı
- - - Güncellendi - - -
#Güncellendi Bilginiz olsun ; Hesap alacağınız kişiden hesabın en son konuştuğunuz an'a ait isim yeri kapalı olur veya olmaz o kısım sorun değil Güncel resim almadığınız sürece alışveriş yapmayın.
- - - Güncellendi - - -
#Güncellendi son fiyattır.
- - - Güncellendi - - -
#Güncellendi son fiyattır #
- - - Güncellendi - - -
MaxiGame Ailesi'ne Saygılarımla
Konu son defa güncellenmiştir.
Karaterin olduğu Server : TR
• Karakter LVL : 30 LVL
• Lig : Altın 1
• İstenen ücret : 120 TL (Fiyat Düştü Pazarlık Yoktur.)
• Alışveriş Yöntemi : Banka Havale, veya MaxiGame Aracılık. (Havale konusunda güven sağlanılabilir.)
• E-mail Koruması : Hotmail(Hesaba ait, sorunsuz email'i ile teslim edilecektir.)
Iletişim Bilgileri :
• Ad ve Soyad : Volkan SÖZERİ
• Yaşadiği Şehir : İzmir
• GSM : 0553 885 2774 Gmail : volkansozeri95@gmail.com veya Facebook üzerinden konuşulup verilebilir. Buradan ulaşabilirsiniz
[UYARI] CS:GO 80 TL ve üzeri İtem teklifleri değerlendirilebilir, üzeri tamamlanabilir. harici
teklifler ile ilgilenmiyorum.
[/UYARI]
Hesaba Ait Resimler :
Karakterin Ligi
( Platin Çerçeve ve Şanlı Graves Kostüm & Şanlı Totem Görünümü ve Sihirdar Simgeleri Mevcuttur ) ( 09.12.2017 01:29 Güncel )
Hesapta bulunan şampiyonlar & Sihirdar Simgeleri ( Şampiyon listesine Vel Koz ve 3-5 ek şampiyon eklenmiştir )
Hesapta bulunan Dress(Skin) Kostümler
Rün Ekranı
Ganimet Ekranı
Hesap üzerinde Harcanılan Riot Point Tutarı
- - - Güncellendi - - -
#Güncellendi Bilginiz olsun ; Hesap alacağınız kişiden hesabın en son konuştuğunuz an'a ait isim yeri kapalı olur veya olmaz o kısım sorun değil Güncel resim almadığınız sürece alışveriş yapmayın.
- - - Güncellendi - - -
#Güncellendi son fiyattır.
- - - Güncellendi - - -
#Güncellendi son fiyattır #
- - - Güncellendi - - -
MaxiGame Ailesi'ne Saygılarımla
Konu son defa güncellenmiştir.
Son düzenleme: