wairhumer
Daimi Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 19 May 2009
- Puanı
- 0
EUW'de oynuyorum, pek iyi oyuncu olduğum söylenemez ama elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. TR'den yakınan arkadaşları gördükçe merak ediyordum, geçen TR'de 21 level hesabım vardı ona girdim gerçekten denilen gibi, neyse dedim EUW güzel gidiyor, TR kadar sıkıntı yok e bu gece de uyku tutmadı dedim iki oyun atayım çıkarım. Sonuç orta da, kısa olur diye ARAM'a girdim ve bu fotoğraflar çıktı ortaya, Karma ve TF ile ilk oynayışımdı, Karma ile oynadığım takım o kadar kötüydü ki adamlar resmen dalga geçtiler, onlara destek olayım derken bende ezildim arada
Not: Top or troll, mid or troll, yada oyuna normal girip trollük yapanlar da yok değil, yani kısacası şunu söyleyim eğer TR'deyseniz 2600RP vermeyin EUW için, dayanın yada sıfırdan hesap açın değmez.
Not2: Adamları taşıyınca da yaranamıyorsun, çekemeyip sövmeye başlayanı mı ararsın rapor edip ceza aldıranları mı...
Not: Top or troll, mid or troll, yada oyuna normal girip trollük yapanlar da yok değil, yani kısacası şunu söyleyim eğer TR'deyseniz 2600RP vermeyin EUW için, dayanın yada sıfırdan hesap açın değmez.
Not2: Adamları taşıyınca da yaranamıyorsun, çekemeyip sövmeye başlayanı mı ararsın rapor edip ceza aldıranları mı...
Son düzenleme: