caner399
Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 4 Ağu 2015
- Puanı
- 0
Arkdaşlar hesabım sezon1 den beri açık dereceli maçların başlangıcı sezon3'tür o zamanlar oynayanlar dereceli maçların pek önemli olmadığını bilirler zaten. Hesabın 5 yıldır tek sahibiyim ve bütün bilgilerini hesabı satarken size vereceğim. Sezon sonu westte Gold2 olarak bitirmiştim onun için Gold çerçevesine sahip. MMR ortalamanın üstündedir 1 maçtan 20-30 lp gelip bozgunda 15-16 gidiyor. Hesabımda bütün şampiyonlar açıktır, 58 Kostüm, 16 Rune page, çok sayıda ve güncel metaya uygun olan rünler vardır.Hesabın üzerinde 76Rp ve 11370Ip vardır. Piyasasını çok iyi bilmiyorum başlıktada dediğim gibi para ihtiyacımdan dolayı satıyorum genel olarak benzer kostümler benzer rünlere sahip olan kişiler 350 400 e satıyor.
İletişim: 0544 649 66 57
Eskişehirde öğrenciyim ama arkdaşlarım vasıtasıyla birçok şehirden arkadaşla elden hesabı vermeyi istiyorum Sanal ortamda pek kimseye güvenmiyorum.
Hesap profili
Üzerinde Gold çerçeve vardır
Şampiyonların hepsi açıktır
Rünler ve Totemler
Kostümler
Simgeler
İletişim: 0544 649 66 57
Eskişehirde öğrenciyim ama arkdaşlarım vasıtasıyla birçok şehirden arkadaşla elden hesabı vermeyi istiyorum Sanal ortamda pek kimseye güvenmiyorum.
Hesap profili
Üzerinde Gold çerçeve vardır
Şampiyonların hepsi açıktır
Rünler ve Totemler
Kostümler
Simgeler